29 Mayıs 2012

HER GÜNE 1 ŞEMSİYE

Herkesler yakınıyor "hadi artık yaz gelsin" diye... Ben halimden memnunum, böyle hafiften bir serinlik, arada atıştıran yağmur altında yürümek, yağmur azdığında camın yanına oturup yağmur sesi ile kitap okumak, ıslanan toprağın kokusunu içine çekmek...

Dalgalı denize gereğinden fazla yaklaşıp, her dalgada ıslanır mıyız acaba diye beklemek, hafiften üşüyünce de kahveleri yudumlamak... Milletin bu mevsimle derdi ne anlamadım ben :) 

Yağmur severlere iyi haber; yağmurlar önümüzdeki hafta boyunca devam ediyor... Şemsiyeleri evde unutmayalım!!!  Ama bir sorun var hangi şemsiyeyi hangi kıyafetle kombinlemeli ???

Sarı kahve tonlarında bir şemsiye için; şaka şaka :) 
Bu gün Salı: Sarı enerji verir mi acaba haftaya devam etmek için ? Böyle rahat şeyler sanıyorum hep benim tarzım. Mint rengini de bağıra bağıra değil de fazla çaktırmadan kullanıyorum. Güzel renk!
Bu gün Çarşamba: Sarı yeterli enerjiyi vermedi daha canlı bir şeyler lazım. Mor-mürdüm tonları olsun o zaman. Hafta ortası da gelmiş, kutlamak lazım... Bu eğlenceli babetlerle başlayalım mı kutlamaya ? Belki eve dönüşte de frambuazlı bir pasta olmadı CartD`or`un frambuazlı dondurmasından alırız.


Bu gün Perşembe: Kutlama falan iyiydi de gene iş var. Poff... Bu kombinle "Yatay, dikey nereden bakarsan bak burası modern bir hapishane" mesajı veriyorum tüm ofise. Bu akşam da eve giderken Sturbucks`tan Limonlu Cheesecake mi alsak? Yok yok bu hafta için 2. tatlı hakkımı hafta sonuna saklamak istiyorum.

Bu gün Cuma: Neler oluyor? Bütün hafta spor giyindik diye ofiste bizi hafife mi almaya başlıyorlar yoksa ? Saçlara hafif dalga verip, kırmızı topukluları ayağımıza geçirip, dişimizden tırnağımızdan arttırarark aldığımız kırmızı YSL ruju sürmenin tam zamanıdır o zaman. "Spor olabildiğim kadar seksiyimdir de" mesajını veriyoruz şimdi. 
Bu gün Cumartesi: İş faslı bu haftalık bu kadar. Dün giyilenlerden sonra nasıl olsa ofisteki bayanlar bütün hafta dedikodunuzu yapacak. 
-Ay o pantolonun hali neydi öyle şekerim
-Tabi tabi ispanyol paça hiç sevmem zaten
şeklinde kıskançlık diyaloglarında baş rol oynamanın tadını çıkartırken, bir yandan da Converse`lerle hafta sonunun keyfini çıkartabiliriz...

Pazar günün evden çıkmadan pijamalarla her türlü keyif ve tembellik yaparak geçiriyoruz.
Pazartesi de Pazarın rehaveti ve Pazartesi sendromu ile pijamalarla işe gidilebilir :)

Not: İnsanların çoğunun işe giderken böyle rengarenk, her canın istediğini giyemediğini biliyorum. Sonuçta herkes reklam ajansında çalışmıyor, dergilerde editörlük falan yapmıyor değil mi... ama hayal kurmak serbest!
 -Şimdilik serbest. 3 gün sonra birileri çıkıp, Levent Kırca skeci misali "YASSAGG KARDEŞİM YASSAGGG" diyebilir, kıymetini bilelim-



Nerede kalmıştık, her güne 1 şemsiye diyorduk. "Yok ben bu şemsiyeleri beğenmedim" derseniz elimizde bunlar da var.

Herkese bol yağmurlu günleeeeerrr.....






8 yorum:

  1. Tum hafta boyle renk renk olmak guzel bencede hayatda gokkusagi olcaksin derim ben ...

    YanıtlaSil
  2. Daha da renkli olmak lazım derim ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Ah o güzelim giysilerin yağmurda çamurda otobüs köşelerinde batmadığı bir hayal ne kadar güzel :). Kombinler harika olmuş elinize sağlık :).

    YanıtlaSil
  4. İlk 2paragraf gercek gerisi bastan sona hayali bir post oldu zaten :) otobus camur falanda olmasin yok oyle birsey :))

    YanıtlaSil
  5. Giysiler neyse de sağ yandaki kozmetiklerin hepsine nasıl içim gitti yaparken anlatamam :))

    YanıtlaSil
  6. dün sırılsıklam oldum. bunlaa ihtiyacım var. Bende bekliyorum www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli