2 Ekim 2012

THE BALM: Frat Boy ve Shady Lady

Sadece Gratis`lerde bulabildiğimiz The Balm markası, sempatik ambalajları ve tam ortada olan fiyat aralığı ile rağbet gören, merak edilen markalardan bir tanesi. Retro ambalajları dolayısı ile pek sevimli gözüken arkadaşlar, bir o kadar işlevsel mi bakalım...


Frat Boy Allık; Şeftali-pembe arası hoş bir rengi var. Kutunun görselliği zaten insanın gönlünü kazanıyor, ürün 8.5g, küçük bir ambalaja sahip. Çantaya sığdırmak için ideal. Üst kapağında aynası da mevcut.


Ufakta bir mesajı var; "So many men, so little time" :) Gönülden gönüle koşmak bize uymaz diye, "baktınız olmuyor, fazla oyalanmayın hayat kısa" diye yorumlamak istiyorum ben :)


Rengi hoş dediğim gibi, özellikle açık tonlu ciltlere çok yakıştırıyorum. Mevsim de kışa dönerken, bronz makyajlardan uzaklaşmanın vakti geldi zaten. Renk vermesi ise orta derecede. Daha belirgin ve koyu bir allık istiyorsanız 2-3 seferde sürmeniz gerekiyor. Kalıcılığı da orta sevide.


İçeriği ise bu şekilde. Paraben yok ama diğerleri masum mu bilinmez. Fiyatı 35 TL fakat genelde indirimde yakalamak  mümkün. Bana arkadaşımın hediyesiydi, o yüzden sanırım, severek kullanıyorum.


Shady Lady Far Paleti; Güzel seçilmiş 12 renkten oluşan bir far paleti. Yine ambalajının boyutu, inceliği çok güzel, taşımaya uygun. Üst kapağında büyükçe bir aynası var.


Renklerini çok beğenmiştim bu paletin. Günlük kullanımı da, gece makyajını da kurtarır. Koyu renkleri daha bol sürüp, göz kalemi, eye liner ile desteklerseniz gayet güzel gece makyajı yapılır. 


Mavi, pembe, bej, bakır, gri hepsinden birazcık barındırıyor. Özellikle seyehat için ya da çok fazla ürün almayı sevmeyenler için çok kullanışlı.


Gerçi hafif simli bir durumu da var ama çok yoğun sürmezseniz, günlük makyajda rahatsız etmez. Renk vermesi, kalıcılığı ve yumuşaklığı allığa göre daha iyi bence. 

Ürün 14.4 g ve 60 TL. Ayrıca aklınızda bulunsun, Ekim ayı içerisinde "3 al 2 öde" kampanyası var. %50 indirim ise çok uzun süre olmuyor. 1-2 gün olup, çabucak bitiyor.Takip etmek gerekiyor yani.

The Balm ürünleri hakkında genel görüşüm ise şu şekilde;
Ürünler kesinlikle kötü değil ama çok iyi de değiller. (Farlar ve allık için konuşuyorum, cilt ürünlerini  pek sevmedim) Ambalajlar çok hoş olsa da ürünlerin performansı ile fiyatlar doğru orantılı yükselmemiş gibi. Kendi adıma söylemem gerekirse; indirimsiz alacağım ürünler değil.

4 yorum:

  1. ben The Balm ürünlerinin ambalajlarına hayranım, böyle bunları al sakla o derece yani :)Ben bu makyaj konusundan ne yazık ki hiç mi hiç anlamıyorum:( ama bir allık da almak istiyorum-ki aldığım allık benim ilk allığım olacak:)- sence bu alınabilir mi?^.^

    YanıtlaSil
  2. Alabilirsin bence, rengi allık için ideal her zaman kullanılabiecek bir renk ama dediğim gibi indirime denk getirmeye çalış bence.

    YanıtlaSil
  3. frat boy :)) çok seviyorum bu allığın rengini. insana hafif bir mahçupluk, utangaçlık katıyor sanki :) shady lady de pek güzelmiş bu arada :)

    YanıtlaSil
  4. ben alıkta çok tutucuyum aslında yaa :( sadece pembe tonlarına elim gidiyor ve hep bu renkleri alıyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli