1 Şubat 2013

ALIŞVERİŞ // Yves Rocher Online

Yine bir online alışveriş yazısı ile buradayım. Bu aralar kredi kartlarımı değiştirmek amacı ile eskilerini kapattım, yenileri de elime ulaşmadı. Kredi kartsız, dolayısı ile internet alışverişsiz 1 haftayı devirdim :) Başlarda biraz zor oluyor ama alışıyorum sanırım :)

Yves Rocher alışverişi baya önce yapılmıştı. "Aman kampanya kaçmasın" diye yapılan ama yararlı şeyler alınan bir alışveriş oldu.


Yves Rocher`in internet sitesinden ilk alışverişim oldu, bir sorun yaşamadım. Bundan sonra da rahatlıkla yapabilirim diye düşünüyorum.


Yves Rocher Anti-Chute şaç dökülme karşıtı şampuanı bir çok sefer yazdım daha önce. Kısaca özetlemem gerekirse; banyo yaparken küvetin tıkanmamasını sağlıyor. Hoş olmadı ama cidden öyle. Ben kullanmaya başladığım anda saç dökülmemim azaldığını hissediyorum. Bu alışverişte 4 tane sipariş vermiştim hatta. 2`si bana, 2`si sevgiliye diye alındı.


75 tl`lik alıiveriş kampanyasından yararlanmak için ufak bir ürüne daha ihtiyacım vardı. Aslında peeling ihtiyacım olmamasına rağmen, bu kayısılı peelingi aldım. Yves Rocher kayısılı yüz peelingi bir çok kişiden okudum, çok beğenilen bir üründü. Daha dün deneme şansım oldu, biraz daha kullandıktan sonra ayrıntılı şekilde yazarım ama benim de ilk izlenimim gayet iyi yönde.


Bu göz farı da kampanya dahilinde hediye edilen fardı. Rengi seçme imkanı tanımışlar, bu rengi kendim seçtim. Kolye de alışverişin hediyesiydi. Yves rocher arada böyle bijuteri ürünleri hediye ediyor bildiğiniz gibi. Açıkçası ben sevmiyorum. Bu güne kadar oradan hediye diye verilenlerin hiç birisini de kullanmadım/kullanamadım! Gerçi bu kolye yine güzel, 1-2 sefer verdikleri şey hiç Yves Rocher`a yakışacak cinsten değildi. Bijuteri yerine seyahat boy ürün bile çok daha güzel olmaz mı?


Bir alışveriş daha böyle tamamlandı işte. Bu aralar biraz fazla alışveriş yazısı yazdım. Hatta o yüzden bu yazıyı da bekletiyordum ne zamandır, umarım alışveriş yazılarını okumaktan sıkılmıyorsunuzdur. 


7 yorum:

  1. Sıkılmıyoruz tabiki de! :) Güzel günlerde kullanın aldıklarınızı :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de Yves Rocher'den baya alışveriş yaparım ancak kolye gerçekten kötü:) Hiç vermeseler de imajlarına leke sürmeseler keşke diye düşünmüştüm görünce:) Güle güle kullanın aldıklarınızı..Bu arada ben de bloguma beklerim. Sevgiler:)

    http://nofashionnopassion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın aldıklarınızı.Peelingi bende yeni kullanmaya başladım.Şampuanlarda dikkatimi çekmişti.Bu şampuanlar sülfat içermiyor değil mi?

    makyajkelebeği.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. hayır sıkılmıyoruz hatta çok eğleniyorum ben. en çok da ürün incelemeleri faydalı oluyor

    YanıtlaSil
  5. farın rengi çok cici:))) güle güle kullanırsın inşallah..:)

    YanıtlaSil
  6. @No Fashion No Passion; aynen, vermeseler çok daha iyi.

    @makyaj kelebeği; şampuanda paraben yok ama sülfat var maalesef.

    @ayca; çook teşekkür ederim :) bu ara ürün incelemeleri azaldı biraz ama bu hafta daha çok inceleme yazacağım.

    @çağla terzi; teşekkür ederim çağla :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli