4 Şubat 2013

CLINIQUE: 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi

Hafta sonu alışverişte ipin ucunu kaçırmış olduğum gerçeği ile yüzleşmem ve de hafiften hasta, halsiz olmam sebebi ile pazartesi biraz keyifsiz başlamıştı. Pazartesi olmasını saymıyorum bile! 


Hiç beklemediğim bir anda telefon çaldı, "Hocam kargonuz var" [Hoca olabilmek için daha önümde çoook yol var ama yine de bu şekilde hitap edilmesi hoşuma gitmiyor değil :)]

Clinique`den kocaman bir paket gelmiş. 3 adımlı cilt bakım sistemi... 


Clinique Liquid Facial Soap; denemediğim bir üründü, Clinique`in başka bir yüz temizleyicisini kullanıyordum , bunu denemek için de sabırsızlanıyorum.




Clinique Clarifing Lotion 3; Cilt bakımın en önemli adımı tonik bana göre. Daha önce gözenek sıkılaştırıcı kremden bahsederken de belirtmiştim, tonik olmadan cidden yarım kalıyor. Bir çok markanın da toniği yok maalesef. Bu açıdan da Clinique`i seviyorum.


Clinique DDM-gel; nemlendirici krem. Bu kremi de daha önce denemiş ve oldukça sevmiştim, yağsız ince yapılı bir nemlendirici.

Bu ürünler 3 adımlı cilt bakım sisteminin bana uygun olan ürünleriydi. Clinique`in sitesine girip, bu linkten kendinize uygun olan ürünleri belirleyebilirsiniz. Blogumu takip edenler azıcık Clinique manyağı olduğumu bilirler :) Bu cömert hediyeleri için de çok teşekkür ederim :)

Bu arada geçen günlerde Even Better Eyes yazımda krem tüpünün patladığından bahsetmiştim, kremin yenisini de göndermişler. Ona ayrıca teşekkür ederim :)



2 yorum:

  1. Even Better Eyes benimde alınacaklar listemde.Likit sabunu daha önce kullanmıştım.güle güle kullan ürünlerini

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) ben temizleyici olarak Clinique anti-blemis kullanıyorum onun yerini tutar umarım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli