7 Şubat 2013

YVES ROCHER // Kayısılı Yüz Peelingi

 Yves Rocher`in kayısılı yüz peelingini bir süredir duyuyordum. Hali hazırda severek kullandığım bir peelingim  olmasına rağmen meraktan aldım. 


İyi ki de almışım. Ufacık, tefecik, içi dolu turşucuk ürünlerden çıktı. Yves Rocher`in bazı ürünlerini çok başarılı buluyorum, bu peeling de onlardan birisi oldu. Çok katı olmayan, güzel bir kıvamı var. Tanecikleri de tam ayarında bence.  Özellikle yüz peelinglerinde ya çok sert, ya da hiç bir işe yaramayacak kadar yumuşak oluyor. Bu ürün tam kıvamında bana göre.

Adından da anlaşıldığı üzere bariz bir kayısı kokusu var, ben çok sevdim ama herkes sever mi bilemem.


Yüzüme sürdüğüm ürünü yıkadıktan sonra bariz bir berraklık ve temizlik bırakıyor yüzde. Bu etkiyi bırakan ürünleri daha bi seviyorum. Bir çok kişiden bu peelingi sevdiklerini okumuştum, ben de o kervana katıldım.  


Ürün 50ml ve kullanım ömrü 6 ay. İndirimsiz fiyatı da 16.90tl. Özellikle yağlı/karma ciltlerin seveceğini düşündüğüm, denenmesi gereken ürünlerden. Ah bir de içeriği parabensiz olsaydı... Yves Rocher`in parabensiz, daha doğal içeriğe sahip ürünleri var aslında. Keşke bunun gibi çok popüler olan ürünlerin de parabensiz üretimini yapsalar.


9 yorum:

  1. Tam da hangi peelingi denesem diye düşünürken.. Eee.. haftasonu alıyım o zman ben bir tane..

    teşekkürler

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bende çok seviyorum bu peelingi.Mis gibi kokuyor.Gidip kullanasım geldi şimdi.

    YanıtlaSil
  3. bende o kervandanım canım çok harika bir ürün gerçekten :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok ünlü diye merak edip almıştım bu peelingi fakat daha sonra uzmana sordum. Bu peelingin yoğun tanecikleri dolayısıyla karma ciltlere pek uygun olmadığını karma ciltlerin kuru olan bölgelerini daha da kurutacağını söyledi. Ben de o gündür hiç kullanmıyorum:) Sanırım yalnızca yağlı ciltlere uygun bu sebeplerden..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. @Kelebek; memnun kalırsın diye tahmin ediyorum :)

    @makyaj kelebeği; kullanalım bol bol :)

    @bakımlıolmakasktır; :) ben de gün geçtikte daha çok sevicem sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. @No fashion no passion; ben pek güvenmiyorum dermatologlara nedense :) Bu tarz ürünlerin kuru olan bölgeleri biraz daha kurutması normal tabii ki ama uyguladıktan hemen sonra nemlendirici sürerek telafi edebilir gibi sanki.

    YanıtlaSil
  7. ben de en çok St ives kayısılı scrub begeniyorum ama onu Türkiye ye artık getirmiyorlar. bu ürünün kıvamını ona benzettim. artık ben de bunu alırım.

    YanıtlaSil
  8. Bu markanın yüz temizleme ve peeling tarzında parabensiz hangi ürünleri var? 😃

    YanıtlaSil
  9. Dilara Arat; uzun süredir kullanmıyorum sanırım Yves Rocher, o yüzden hatırlamıyorum. Yardımcı olamayacağım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli