1 Nisan 2013

Bitenler // Nisan 2013

Çok uzun zamandır "Bitenler" yazısı yazamıyordum, 2,5 ayda sadece bu ürünleri bitirebildim. Tek başına kullanınca hiçbir şey bitmiyormuş kolay kolay.


Yine makyaj ürünü yok gördüğünüz gibi, bir sonraki bitenler faslı için makyaj malzemelerinden bazılarını bitirmeyi hedefliyorum.




Gülşah Aseton; her zaman kullandığım markayı bulamayınca mecburen alıp, beğendiğim ürünlerden. Parmex`den daha çok seviyorum, sanki tırnak etlerimi daha az tahriş ediyormuş gibi geliyor. Migros`larda bulabilirsiniz.

Clinique take the day off göz makyaj temizleyici; severek kullandığım bir ürün. Daha önce ayrıntılı yazısını yazmıştım, göz çevremi fazla tahriş etmeden kolayca temizliyorum.

Bioderma Sebium Jel Temizileyici; Temizlemesini beğendiğim ama bana hafif gelen bir temizleyici. Kardeşim düzenli olarak kullanıyor.

Just Cavalli EDT; Lila Kutu`dan çıkan testerlardandı. Çok ağır geldi bana, yoğun çiçek kokularından hoşlanmıyorum.


Loreal Excellence saç boyası; kahve tonlarında boyuyorum saçlarımı arada bir. Kendi rengimden bir kaç ton açık bir renk seçiyorum, o yüzden çok düzenli boyamadığımda sırıtmıyor. Loreal`in saç boyalarını ve özellikle içinden çıkan bu minik kremini çok seviyorum.

Rareblossom onarıcı saç serumu; çok belirgin bir etkisini göremedim 2-3 kullanımlık bir miktardı zaten ama Rareblossom ürünlerini beğeniyordum genel olarak, keşke satışı devam etseydi.

Lush daddy o şampuan; oluşan köpüklerin rengine ve kokusuna hayran kaldım. İçeriği daha temiz olsaydı kesinlikle devamını getireceğim bir şampuan olacaktı. Kullandığım her ürünün içeriği temiz değil ama normalinden 2-3 kat fazla para vereceksem temiz olmasını istiyorum açıkçası.


I love strawberries and milkshake vücut peelingi; Bu ürünü alırken kokladığımda kokusu çok hoşuma gitmişti ama duşta dayanılmaz geldi. Bir kaç sefer kullanmak için zorladım kendimi ama olmadı. Kokusu beni bariz şekilde rahatsız etti. Peeling tanecikleri de çok küçük, o yüzden bitiremedim.

Sephora frambuazlı duş jeli; kokusu harikaydı.

Lush happy hippy duş jeli; kokusu bana felaket geldi. İlaç gibi koktu duşta.Bu ürünün çok seveni de var ama anlayamadım. 

Lush grass duş jeli; fena değildi ama bir daha alma isteği uyandırmadı bende.



Elidor düzleştirici seri saç kremi; Elidor`un şampuanlarını ve saç kremlerini beğeniyorum. Bu mor seriyi kullanırken de saçlarımda bir miktar düzleşme, elektriklenmesinde azalma gözlemliyordum. Elimdekiler bitince yine alacağım bir seri.

Yves Rocher saç dökülmesi karşıtı şampuan; neredeyse her bitenler yazımda var, tekrar etmeyeyim , seviyorum.

Gliss satin relax şampuan; fena değildi. Çok fazla bir artısını da görmedim. Olsa da olur, olmasa da olur dediğim ürünlerden birisi oldu.

2 yorum:

  1. elidor un şampuanını merak ettim; elektriklenme sorunu cidden aşırı derecede sinir ediyor beni de,pantene kullanıyorum şu an,bitince bir de bunu denemeli ;)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Çok fazla bir beklenti içine girmemek lazım tabii ama mutlaka deneyin :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli