4 Nisan 2013

THE BALM // Meet Matt(e) Far Paleti

Şu ufacık şey o kadar zamandır aklımdaydı ki. Almayı ne zamandır erteliyordum, en son Gratis indiriminde annemden almasını istedim. Hatta indirimin 2. günü olduğu için kalmamıştı ama görevli arkadaş o kadar ilgilenmiş ki... Anneme teşhir ürününü satın alıp, bir kaç gün sonra yenisi gelince değiştirmeyi teklif etmiş :) Biz de öyle yaptık.  


Bir de annemin aldıklarını bana getirmesi için bekledim falan derken Bay Matt ile tanışmam ancak geçen hafta mümkün oldu. Balm`ın bu far paleti ile ilgili "diğer far paletlerine göre pigmentasyonu daha kötü" gibi bir kaç yorum okuyunca birazcık moralim bozulmuştu.




Çantaya atmalık küçük paletlerden bildiğiniz gibi. İçinde 9 mat renk var. Işıltılı, hele hele simli göz farlarından hiç hoşlanmayan bir insanım nedense. Mat olsun benim olsun...


Seçilen renklerin hepsi çok güzel bence. Gerçi diğer paletlerinde de olan renkler bazıları ama yine de günlük makyaj için rahatlıkla kullanılabilecek renkler. Ben diğer far paletlerinden pek bir farkını göremedim açıkçası. Diğerleri gibi yumuşak bir yapısı var, renk vermesi de hiç fena değil. Açık renklerin kalıcılığı çok az, ama koyu renkleri sabah sürüp, akşam eve geldiğimde hala gözümde bulabiliyorum. Tabii bu kalıcılık cildinizin ne kadar yağlandığına, çalıştığınız ortamın sıcaklığına da bağlı biraz.

Sıkça yapılan indirimlerde aldığınızı var sayarsak; The Balm`ım performansı, fiyatına göre oldukça başarılı. Renklerin duruşuna bakarsak;


İlk 3`lü bu şekilde. İlk 2 renk oldukça açık, sürdüğünüzde belirgin ama bir kaç saat sonra yok oluyorlar.


Ortadaki 3`lü.


Ve en alttaki 3`lü. En beğendiğim renkler bunlar oldu. (İlk 2 fotoğrafta parmağımla, yukarıdaki fotoğrafta içinden çıkan fırçanın düz ucu ile sürüldü)


Üstteki fotoğrafta gördüğünüz, paletin içerisinden çıkan fırçanın kesik ucu ile sürüldü. Fırçasını beğendim, tek seferde ince bir sürüm sağlıyor. Düzgün eyeliner süremeyen, uğraşmaya vakit bulamayan bir insan olarak, benzer şekilde far sürmeyi tercih ediyorum. Bunun için bu fırça gayet iyi iş görüyor ama sapı çok kısa olduğu için kullanımı çok rahat değil.

Ve Bay Matt`in özellikleri de aşağıda. mavi gözler, 1.88 boy falan :) Haa bir de paletin içindekiler listesi var.


Henüz edinmediyseniz ilk indirimde alın derim. Benim favorim Balm Jovi ve Meet Matt(e) bu aralar ama yavaş yavaş bütün paletleri tamamlayacağım sanırım. Hepimizde bir Balm çılgınlığı var sanırım değil mi? Özellikle allık ve far paletleri konusunda. Siz de kaçar tane var :) ??

12 yorum:

  1. Hoşgeldin Mattttt aramıza ;)

    YanıtlaSil
  2. Benim alıp almamaya bir türlü karar veremediğim bir palet meet matte.

    YanıtlaSil
  3. @mor rimel; Yakışıklı değil mi :))

    @makyaj kelebeği; ben beğendim zaten indirimde 17-18 liraya geliyor. Bence alınır

    YanıtlaSil
  4. İndirim zamanı bir gelse artık The Balm standını boşaltıcam :)

    YanıtlaSil
  5. ahh bende nude tude palete bayılıyorum :) o var hot mama down boy fırcalar plump lip glossu var marry lou var :) ama meet den bende en kısa zamanda alıcam çok guzel renkler ve mat renkleri de cok severim :)
    http://ilyedaa.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. shady ladyler hariş hepsi var hepsini ayrı seviyorum..

    YanıtlaSil
  7. the balm'ın neredeyse her ürünü var bende ama nedense farları hiç ilgi alanıma girmedi :)( gerçi o zamanlar inatla far kullanmayı reddettiğim zamanlardı) eylül'den beri sleek'in far paletlerini kullanıyorum, original ve storm, gerçekten far ile daha hoş oluyormuş göz makyajı. Şu yaşımda yeni ayırdına vardım :p

    YanıtlaSil
  8. hepimizin öyle takıntıları oluyor ya :) ama farsız olmaz cidden, bu paletten edin bence :)

    YanıtlaSil
  9. Gratis ne zaman indirime girecek bilen var mi acabaa?

    YanıtlaSil
  10. Bir sonraki indirim ne zaman bilmiyorum ama en yakında anneler günü var, sanki o zamana kadar olmaz gibi geliyor

    YanıtlaSil
  11. Ürünün indirimli fiyatı ve indirimsiz fiyatını söyler misiniz acill

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisan 2013'te yazilmis bir yazi bilemiyorum suanki fiyatini

      Sil

Yorumlarınız değerli