2 Temmuz 2013

GARNIER // Gözaltı BB Krem

Garnier`in BB kremini beğeniyordum, gözaltı için BB kremini de görünce hemen denemek istedim. Gayet ümitliydim alırken...


Garnier BB Krem Roll-On Göz, 13,90TL
Ürün 7ml`lik oldukça minik bir ambalajda, başta göze çok küçük geliyor ama uzunca süre kullanılabilir bir miktar. Ambalajının üzerinde 5 etki 1 arada denmiş...

*Koyu halkaların, torbaların görünümünü azaltır.
*Yorgunluk belirtilerini gizler.
*Pürüz ve çizgileri gizler.
*Işıltı verir. 
*Nemlendirir diyor...


Açıkçası nemlendirme haricindeki etkilerini yeterli bulmadım. Ürünün 2 rengi var; açık ve orta ton. Bendeki açık/light tonu fakat gözaltı ürünü için oldukça koyu geldi bana. Alırken testeri olmadığından, neredeyse orta tonunu alıyordum. İyi ki almamışım... Açık tenlilere ve açık renk gözaltı ürünü kullanmayı sevenlere light rengi bile koyu gelecek diye düşünüyorum.



Sürdükten sonra çok hafif bir aydınlık ve ışıltı veriyor. Benim gözaltı morlukları gibi şikayetlerim olmamasına rağmen bana yeterli gelmedi. Gözaltı sorunu olanları kesinlikle tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.

Ben sadece nemlendirmesi beğendim, hafif kolay sürülen ve ağırlık yapmayan bir yapısı var. Roll-on başlığı ile uygulaması kolay fakat yine de el ile dağıtmak gerekiyor. 

Ürünün kullanım süresi 6 ay, fiyatı da oldukça uygun. Güneş koruma faktörü de olsaymış ya da en azından rengi biraz daha açık olsaymış... Açıkçası alırken beklentim daha fazlaydı...

Bu arada ilk fotoğrafta Flormar`ın Wet Look serisinden 03 numarayı sürmüştüm. Seriyi oldukça beğendim. Tek başına kullandığımda oldukça parlak duruyor. Üzerine top coat sürdüğümde ise iyice parlak bir hale geldi, çok hoşuma gitti. 48 saattir de en ufak bir soyulma, bozulma olmadı. Bir göz atın derim...

7 yorum:

  1. Göz altı BB'sini yeni duydum benim de göz altı problemlerim var fiyatı da uygun dedim ama yorumlarından sonra almam sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Denemek istemiştim aslında ama bu yorumlarından sonra sanırım ben de almam :)

    YanıtlaSil
  3. @loverK son zamanlarda çıkan bir ürün zaten. Bize de yeni geldi sanırım. Watsonsda vradı, Gratise daha gelmemişti.

    @Ceren Esin: beğeniler değişebiliyor tabii ama genel olarak ben beğenmedim :)

    YanıtlaSil
  4. Ojeyi merak etmiştim ben de deneyeceğim tatilden sonra..

    YanıtlaSil
  5. @audrey: renk seçeneği fazla değil gerçi ama olsun, fırçası da geniş ben sevdim...

    YanıtlaSil
  6. Geçen senenin yaz sularında bir arkadaşım bu ürünü Migros'tan almıştı. Bu 2 renkten açık olanını kullanıyordu ve rengi gayet açıktı hatta ben fazla açık renkli olduğunu bile düşünmüştüm ama tam oturuyordu. Sürünce kusurları gayet güzel kapatıyordu, ben çok beğenmiştim bayanlar ama formülünün değiimiş olması muhtemel.

    YanıtlaSil
  7. ben de uzun zamandır kullanıyorum bu ürünü,gözaltımda hafif morluklar vardı tamamen kapatmasa da hem nemlendirme anlamında etki ediyor hem de hafif aydınlatıcı vazifesi gördü :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli