18 Temmuz 2013

REAL TECHNIQUES: Blush Brush/Allık Fırçası

  Real Techniques Blush Brush 2. RT fırça alışverişim oldu. Bunu da yine bir önceki gibi ebay`den aldım. 12$ + 8$ kargo ile yaklaşık 40TL gibi bir fiyata geldi bana. Set halinde olanları daha avantajlı oluyor ama allık fırçasını özellikle istiyordum. 


Bu arada ben ebay`den rt fırça aradığımda çıkan seçeneklerin nerdeyse hiç birisi Türkiye`ye gönderim yapmıyor ama cep telefonundan ebay`e girip arama yaptığımda çıkan satıcıların çoğu Türkiye`ye gönderim yapıyor. Tam olarak anlayabildiğim bir durum değil fakat birkaç sefer denedim, gerçekten böyle. Sanırım cepten girdiğimde com, uk gibi farklı farklı uzantılı ebay`lerde ortak arama yaptığı için daha iyi sonuç çıkıyor diye fikir yürütüyorum....



Bu fırçalar çok yazıldı bildiğiniz gibi ama ben allık fırçasında aradığımı bulamadım maalesef. evet fırçalar güzel, fiyatına oranla çok çok güzel. Mesela fondoten ve pudra fırçalarını, Inglot`un benzer fırçalarına tercih ediyorum kesinlikle. Fakat blush brush`ın şekli bana uymadı.


Kıllarının yumuşaklığı, renk vermesi vs. diğer çeşitlerinde de olduğu gibi güzel. Benim beğenmediğim tarafı ise kıllarının çok uzun oluşu oldu.



Aşağıdaki fotoğrafa baktığınızda, fırçayı hafifçe tenime dokundurduğumda çok fazla yayılıyor ve çok geniş bir yuvarlak oluşuyor. E o yuvarlak da benim bütün yanağımı kaplıyor :) Hiç bastırmadan hafifçe sürdüğümde, hafif küt şeklinden yararlanabiliyorum ama o zaman da tatmin etmiyor renk vermesi. Kuş tüyü gibi çok belli belirsiz bir şeyle tenime dokunuyormuşum gibi bir his oluyor. 


Özetle bu fırçanın kılları bana biraz fazla uzun geldi ve hafifçe bastırdığımda iyice genişleyip yuvarlak bir şekil almasından hoşlanmadım. Gerçi elim ona gidiyor yine sabahları ama yıkadıktan sonra pudra/bronzer fırçası olarak kullanmayı düşünüyorum.

Bu arada geçenlerde ben de Cloud10`den ilk alışverişimi yaptım. Ufak tefek şeylerin yanında ne zamandır bakıp bakıp durduğum RT duo fiber fırça setini de aldım, umarım bir aksilik olmadan gelir. Olur da gelmezse hem bir dünya para (geri iade yapıyorlar mı , bu konuda fikri olan var mı ?) hem de kursakta kalan heves :p Bakalım hayırlısı...


8 yorum:

  1. Başıma gelmedi ama iade olduğunu biliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen ya ebay'in arama bölümü ne ayak çözemedim.Bir ürünü ebayden aratınca çıkmıyor ama " x ürünü ebay" diye googledan arattığında çıkıyor.Anlatabildim mi bilmiyorum ama uyuz oluyorum.Sanki aslında daha fazla seçenek varmışta ben göremiyormuşum gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  3. iade yaparlar bence cnm iyi bir pudra fırçası olabilir ben de küçük allık fırçalarını seviyorum yüzüm büyük olmasına rağmen geniş alanlar iyi durmuyor bende

    YanıtlaSil
  4. sen bence expert brush dene allık için...onun kılları daha kısa ve küt...

    YanıtlaSil
  5. Fırça siparişi de verdiğin için üzerine Artsitic Brushes yazmışlardır mehtemelen. Toplam tutarın 70 euro altında olması gümrük vergisinin uygulanmaması açısından önemli. Benimkinde bir sorun yaşanmadı, ama 10 günü geçerse siteye mail at. Gerçekten çok ilgileniyorlar. Geri iade olayını pek bilmiyorum, ama kötü duyumlar da aldım.

    YanıtlaSil
  6. @kontes: umarım yapıyorlardır

    @adsız: ebay`de seçenekler sınırsız :) .com, .uk gibi farklı uzantılı sitelerde farklı ilanlar olabiliyor. Genelde alışkenlık hep .com olana giriyorum ben ama üşenmezsem diğerlerine de baktığım oluyor.

    @kozmetik deneyimleri: aynen, bende de geniş sürdüğümde iyi durmuyor.

    @tuğba yanar: aslında o da vardı alınacaklar listemde, keşke bunun yerine onu alsaymışım.

    @Duysev: 70€ nun altında ama içinde başka kozmetik ürünleri de var. Millet çatır çatır alıyor, benim şansıma hep bi yerlerde takılıyor aksilikler oluyor bakalım bu sefer noolucak

    YanıtlaSil
  7. bende bu fırça setinden istiyorum ama nerden alıcağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

    YanıtlaSil
  8. @adsiz: yazinin ust kisminda nerden aldigimdan, nasil aldigimdan bahsediyorum. Bu fircalar amazon, ebay ya da cloud10 sitelerinden temin ediliyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli