24 Temmuz 2013

RIMMEL: ScandalEyes Stik Göz Farı

İlk çıktığı zaman Watsons`ın kataloğunda görüp çok merak ettiğim bir üründü. Rimmel`in bazı ürünlerinin çok iyi performans sağladığını da düşününce bir hayli ümitlenmiştim bu üründen.


Rimmel ScandalEyes Stik Göz Farı, 12,90TL
Açılabilir formda, yumuşak yapılı stik farların renk seçeneği yurt dışında daha fazla olsa da bize sadece 4 rengi gelmiş. Ben de bu altın sarısını seçtim denemek için. Watsons`larda yeni gelen ürünlerin testerları olmuyor genelde, hem de uzunca süreler. Bu nasıl mantıksız bir hareket anlayamıyorum. Beklemek istemeyip, denemeden aldığım ürün çok oluyor. Bu da onlardan birisiydi...



Yumuşaklığını ve kolay sürülebilir oluşunu sevdim ama o kadar. Bir çok blogda okudum bu farları, benim haricimde herkes çok beğenmiş sanıyorum. Ben altın tonlarını da pek sevmediğimden olsa gerek, rengini de kalıcılığını da beğenmedim. 2 sefer falan kullandım toplamda, çok kısa sürede silindi benim gözümden far.


Kalemtraş ile açılması da eksi yönlerinden birisi. Bir de kapağını açıp kapatırken ufak bir kazaya kurban gitti. Bir süre çekmecede bekledi daha sonra anneme verdim kullanması için.


Bizdeki diğer renkleri de biraz kullanışsız buldum açıkçası. Birisi bana en gereksiz 4 rengi seç deseydi onları seçerdim :)

Tüm renkleri bu şekilde, işaretlediklerim ise bizde satışa sunulan renkleri.
 

Swatchlarda renkleri çok baskın ve canlı gözüküyor, zaten dediğim gibi bir çok kişide beğenmişti. uygun fiyatı da dikkate alınırsa denenmeyecek bir ürün değil ama ben başka almayı düşünmüyorum. Belki diğer renklerinden de gelirse ilerleyen günlerde o zaman düşünürüm.



4 yorum:

  1. Krem ve kalem far üretmeleri sadece kullanım kolaylığı olsun diye olsa gerek ama pekte işe yaramamış. Bende sevemedim bu krem ürünleri. Ayrıca ülkemize sadece o renkleri getireceklerine hiç getirmeselermiş keşke. Beğenenlerin olduğunu düşünürsek daha uzunca süre raflarda gözümüze ilişecek gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. ben tipinde hayır yok dedim görünce :D watsonsta atmışlar bir reyona kirli falandı deneyince de hiç hoşlanmadım yapısından
    aslında color tattoo gibi sağlam bir yapısı olsa renk çok güzel

    YanıtlaSil
  3. canım diğer renklerini bilmem ama kesinlikle siyahı denemeni öneririm. eline orta sertlikte sür, bi kaç saniye bekle ve sonra üzerinde denemeler yapmaya başla. ister suyla ister aşındırma yoluyla =) inanılmaz beğendim ben.
    eyeliner olarak sürdüğümde ne aktı ne bulaştı. ben de bu kadarını gerçekten beklemiyordum =)

    YanıtlaSil
  4. @gonca gp: aslında evt pratik oluyor bu tarz farlar ama dediğin gibi diğer renkleri de gelseymiş keşke. zaten nasıl bir mantık bi kısmını getirip bi kısmını getirmemek onun mantığını da bilmiyorum.

    @Kozmetik Deneyimleri: tek sevmeyen ben değilmişim sevindim :))

    @öykü: aklımda olsun. Bana çok koyu geldiği için hiç şans vermedim siyaha

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli