30 Haziran 2014

Bitenler // Haziran 2014

Bitenler, Haziran 2014

Bioderma Sensibio H2O; baya uzun zaman önce bir sitede 5liraya denk geldiğinde almıştım birkaç tane (250ml) Hangi akla hizmet sadece 3 şişe aldığımı bilmiyorum ama!

Toni&Guy Kuru Şampuan; kuru şampuan olayı bana çok itici geliyordu. Saçını yıkamak yerine, pudralamak biraz pis bi olaydı sanki ama küçük boyu hediye gelince bayıla bayıla kullandım şampuanı :) Acil durumlar için kurtarıcı olabiliyormuş gerçekten. Saçta fazla bir kalıntı bırakmıyor, yağlı görüntüden kurtarıyor. Başarılı buldum.

Avon Naturals Kids Saç Açıcı Sprey; yumuşatma vs. gibi bir etkisi yok ama gerçekten saçların kolay açılmasını sağlıyor. Ben banyodan sonra ıslak saçlarımda kullanıyordum. Bir de çok güzel bir çilek kokusu var. Avon satan birilerini bulabilirsem tekrar alacağım. 

Toni&Guy Deniz Tuzu Spreyi; bunu ilk başlarda çok seviyordum. Cidden hoş bir dalga veriyordu ama saçlarımı Loreal Ombre ile boyadıktan sonra saç uçlarım çok yıprandı. Eski yumuşaklığından eser kalmadı. Şimdiki saçlarımda pek bir işe yaramıyor. Saçlarımın ombreli yerlerini en kısa zamanda kestireceğim.

The Foot Factory Scrub; bu peelingi şişesinin şirinliğine ve uygun fiyatına kanıp almıştım ama içerisindeki peeling tanecikleri hissedilmiyor bile. Değil ayak, yüz peelingi bile olsa yetersiz sanki. Onun dışında herhangi bir yumuşatma etkisini de görmedim. Ambalajı da inanılmaz sert ve kullanışsız. Bu şekilde dolu iken bile zor sıkılıyor. Dolayısı ile çöpe gidiyor.


Bath & Body Works Sweet Pea Duş Jeli; koksunu çok sevmiştim, çok ekstra bir kalıcılığı yok duş jeli olarak. İndirimsiz haliyle almam ama kampanya zamanında göz ve burun zevkim için alabileceğim ürünlerden. 

Yves Rocher Portakallı Duş Jeli; çok akışkandı, çok kısa sürede tükendi. Kokusu da belli belirsiz, oldukça hafifti diye hatırlıyorum. Yenisini almayacaklarım listesinde.

Calvin Klein One Shock Duş Jeli/Şampuan; Eşimin parfümünün hediyesiydi. Parfümü bile zerre kalıcı değilken duş jeline hayatta para verilmez. Zaten parfümden ayrı satılıyor mu bilmiyorum.

Clear Bitkisel Sentez Şampuan; saçlarımda çok sık kepek olduğu için 1 şişe canımın istediği şampuanı kullanıp yine Clear`a dönüyorum. Bu çeşidini pek sevmedim ama. 

Elidor Düzleştirici Saç Kremi; Elidorun saç ürünlerini genelde başarılı buluyorum. Bu krem de fena değil bana göre. Saçları dümdüz yapmasa da düzleştirmeye katlı sağlıyor. 



Lancome La Vie Est Belle Tester; hali hazırda 2 şişesini bitirdiğim ve uygun fiyata bulduğumda yedeklemeyi düşündüğüm parfüm. Yalnız yaz için ara verdim, kışın devam. Şu aralar Davidoff Cool Water kullanıyorum. 

Mac Lipgloss; Bir süredir gloss sevmeyen bir insan olarak bu glosu da kullanamadan ziyan etmeyi başardım. Çöpe gidiyor.

Cyrene Argan Yağı; %100 saf argan yağı olduğu belirtilmiş üzerinde. Severek kullanmıştım. Yukarıda bahsettiğim saç uçlarımın aşırı yıpranmış haline iyi gelmişti. Şampuanın ya da saç spreylerinin içine biraz karıştırarak kullanıyordum. Yenisini almayı düşünüyorum. Arganlı saç bakım/vücut bakım ürünleri yerine, saf argan yağı alıp istediğiniz ürünün içine karıştırmak daha etkili oluyor.

NYC Top Coat; :(((( diyecek birşeyim yok :((( Elimdeki stokları tükettiğimden beri oje sürmek istemiyorum. Yerini tutabilecek uygun fiyatlı önerileriniz varsa çok sevinirim. 

Clinique Even Better Eyes Göz Kremi; şişe farklı, tüpün içinde kalan kısmı atmadığım minik cam kavanoza doldurmuştum. blogda ayrıntılı yazısını yazmıştım, çok nemlendirme aramayanlar için başarılı bir göz kremiydi. 

12 yorum:

  1. Tony&Guy'ın kuru şampuanı ne zamandır aklımda. Açıkçası kuru şampuana ben de sıcak bakamıyorum saçlarım kahverengi beyaz beyaz durur kullanmayı beceremem diye düşünüyorum ama ofisimizdeki bir arkadaş -saç tonlarımız aynı- bundan memnun kaldığı söyledi. Gratislerde fiyatı 40TL. Sence 40TL vermeye değer mi ? :)

    YanıtlaSil
  2. Beyaz beyaz durmuyor ya, hafif beyazlık kalsa da, elinle dağıtınca geçiyor.

    Ben bunu lila kutu alışverişim sırasında hediye olarak seçmiştim, yoksa kendi kendime o parayı ben de vermezdim. uzunca süre de gitti. Şimdi hala var mı bilmiyorum. Bir de bundan başka kuru şampuan kullanmadığım için, ucuz versiyonları da aynı işi görür mü fikrim yok açıkçası.

    Ama watsons kartın 10TL Toni&guy indirim çeki var. Onu değerlendirebilirsin bence :)

    YanıtlaSil
  3. Ayak peelingi bana göre boş uğraş.Kabıdan zorla çıkıyor ama işlev sadece kokudan ibaret.
    Deniz tuzu spreyi merak ediyorum.Sanırım yakında alacağım.
    La vie Est Belle parfümün 30'luk kofrelerini sık sık 100-110 TL arası fiyatlara gördüm bu ara.İhtiyacın varsa kaçırma :)

    YanıtlaSil
  4. Filiz; peeling bana göre de fiyasko! Parfümü o şekilde aldım geçen seferlerde de zaten ama bir süredir denk gelemedim. Nerede gördün ??

    YanıtlaSil
  5. NYC ARTIK YOKMU YOKSA :O BEN RİMMEL LONDONIN KINDEN DE MEMNUNUM CANIM BIR BAKABILRISIN :)

    YanıtlaSil
  6. lancome nin bu parfümünü bende çoks sevdim

    YanıtlaSil
  7. Doğal argan yağı arayışındaydım yazın tam üstüne denk geldi :) Birde benim saçlarda 2 yıldır ombreli ve doğal dalgalarım artık yok uçları mısır püskülü gibi dümdüz duruyor =/ Deniz tuzu suları normalde güzel yapar saçları ama rengi açılmış saçlarda pek etkili olmuyor ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
  8. Gülşah Kaya; NYC top coat üretilmiyormuş artık :( Rimmel`inkini de denedim ama çok geç kurudu, sevmedim.

    Makyajlı Kareler; ♥♥

    Ceyda; aynen dediğin gibi, bende de etkisini kaybetti. Ben kestirmeyi düşünüyorum, saç sağlıklı olmadıktan sonra renginin de bir anlamı yok. Arganı lila kutudan almıştım bu arada.

    YanıtlaSil
  9. Ben de China Glaze'in Seche Vite'si yerine uygun fiyatlı muadilini arıyordum. fısfıslı ya da yağa benzeyen kurutuculardan istemiyorum. Golden Rose, Quick dry top coat çıkarmış. Kiosklarında ya da online satıştan bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  10. Oje kurutucu olarak Gratisler de bulunan NK markasını oneririm.
    Ayak peelinginden ben de nefret etmiştim. İşlevini yerine getirmiyordu , şişesi kullanıssızdı. Zar zor bitirdim.
    Clinique goz kremi baslarda cok iyi gelse de sonradan ne yazik ki yetersiz geldi hatta goz cevremi kuruttu:(

    YanıtlaSil
  11. Essence in Express Dry Drops da içerik olarak da etki olarak da güzel oje kurutma için=)Toni&Guy kuru şampuanı ben de alıcam sanırıım

    YanıtlaSil
  12. Didem; G.Rose`a iyi dendiğini duydum ben de ama bir türlü denk gelemedim. Aklımda :)

    Balböceği ile Kozmetik; duymamıştım onu, teşekkür ederim bakayım Gratise gidince hemen. Krem ben de kurutma vs yapmadı ama genelde pek fazla nem ihtiyacı duymam hiç bi zaman. Yine de dediğin gibi ilk başlardaki kadar güzel gelmedi bana da sonuna doğru.

    Kozmetik Aşığı; Gratise gidince onu da alayım bulursam, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli