1 Nisan 2014

Bitenler // Nisan 2014

Bu sefer çok fazla ürün bitirememişim sanırım ama içlerinden 2 tanesini çok beğendim...


Clinique High Impact Maskara; ne kötü ne iyi diyebileceğim türden bir maskara, benim kirpiklerimi dolgunlaştırıyor ama uzatmıyor, ayırmıyor. Büyük beklentiyle alınmaması gereken bir ürün. Ben de bir daha almayı düşünmüyorum.

Clinique Super City Block SPF 40 Güneş Kremi; renkli ve yağsız bir güneş kremiydi. Yeni değil, bir önceki sezondan kalmaydı. İçinde 1-2 kullanımlık kalmış, kullanım ömrü de uzun olduğu için ziyan etmedim, sonuna kadar kulandım. Şu an güneş kremi arayışında olsaydım aynısından bir tane daha alırdım. İlk favorim bu.

Yves Rocher Kayısılı Peeling; Peeling kullanmayı çok seviyorum ama son zamanlarda sivilcelerden dolayı kullanmayı bıraktım. Bu peeling de çok uzun zamandır bekliyordu. Zaten 6 ay kullanım ömrü çoktan geçmişti, o yüzden atıyorum. Normalde sevdiğim bir üründü ama daha iyileri de var bana göre, o yüzden tekrar almam uzun süre.

Nuxe Gül Özlü Makyaj Temizleme Suyu; yine arada kaldığım bir üründü. Ne çok sevdim, ne de kötü diyebilirim. Bu durumda bu da tekrar alınmayacak.


Pantene Aqua Light Şampuan; şeffaf renkli, çok hoş kokan ve gerçekten hafif bir şampuandı. Tuğba Büyüküstün`ün "Saçım akşam üzeri bilmem kaçta ağırlaşır hep" reklamıyla çok dalga geçmiştim ama şampuanı cidden sevdim. Kremini de aldım, henüz deneyemedim ama ondan daha çok ümitliyim, saç kreminden kaynaklanan saç dökülmesini azaltabilir diye düşünüyorum. Kesinlikle devamını alacağım. Bu da 2. favorim oldu.

Down Under Naturals Saç Spreyi; ıslak saça sıktığımda daha kolay taranmasını ve hoş kokmasını sağladı sadece. Onun dışında bir etkisi olmadı. 2. sefer tercih edeceğim bir ürün değil maalesef.

Loreal Preferance Saç Boyası; geçen bitenler postumda da vardı sanırım, istediğim renk verimini alamadım bu boyadan ama aynısı olsun diye 2-3 kez kullandım. Üst üste kullandıktan sonra da iyice emin oldum. Klasik Loreal (Excellance serisi) daha iyi bence. Hem renk verimi hem de saçta bıraktığı yumuşaklık. Bu arada Loreal`in Ombre`sini de denedim ve çok sevdim. Onu da en kısa zamanda yazacağım umarım.

1 yorum:

Yorumlarınız değerli