2 Haziran 2014

Alışveriş // Estee Lauder Online

Yapmamam gereken alışverişlerden birisini yaptım yine ama esteelauder.com.tr`de 2 kampanya bir arada denk gelince ne zamandır aklımda olan seti almak istedim. Kod ve hediye kampanyası geçerliliğini yitirmeden de yazmak istedim.


Lacivert çantalı seti ve Perfectly Clean yüz yıkama jelini satın aldım. Geriye kalanlar da hediye olarak sepetime eklendi. Hemen ayrıntılarına geliyorum;


Estee Lauder Perfectly Clean yüz yıkama jeli, yağlı ciltler için. Clinique`den çok memnun olamama rağmen, üst üste 3-4 şişe kullanınca değişiklik istedim, bu ürüne şans vereyim dedim. (150ml, 85TL)




Tam boy Sumptuous Extreme maskara, tam boya yakın bir ruj ve ve minik Revitalizing Supreme göz ve yüz kremleri var setin içinde (88TL) Maskaranın seyahat boyunu deneyip beğenmiştim, yanındaki ürünlerle cazip geldiği için aklımdaydı bir süredi.


Pembe çantalı set 150 TL ve üzerindeki alışverişlerde kod vs eklemeden otomatik olarak sepete dahil oluyordu. 


Bu setin içinde de minik Resilience Lift krem kavanozları, seyahat boy Sumptuous Extreme maskara, lip gloss ve Perfectionist Serum vardı.


Gelen duyuru mailleri ile haberim olan "esteelauder" kodu ile de double wear concealer ve yine Revitalizing Supreme göz kremini sepete ekledim. 


Son olarak da her alışveriş sonrası eklenebilen 2 testerda da yine aynı ürünleri seçtim. Göz kremini orjinal boya tamamladım sanıyorum :)


Estee Lauder yeni yeni tanıştığım bir marka, 1-2 makyaj ürününü kullanıyorum ama cilt bakım ürünlerinden denememiştim. Belli bir fiyat sınırının üzerindeki markalardan bu şekilde avantajlı alışverişler yaptığımda içinmdaha rahat ediyor! Hem de aynı anda birkaç ürünle tanışmak için iyi bir fırsat oluyor.  


Kampanya ve kod hala geçerli mi bilmiyorum. Ben geçen hafta perşembe günü alışveriş yapmıştım, Cumartesi günü elime ulaştılar ama internet alışverişlerinde bu tarz hediyeler ve kodlar sık sık oluyor. Hem de güleryüzden bir haber ve çoğunlukla yanlış yönlendiren stand görevlilerindense online alışverişi tercih ediyorum  genelde. 

10 yorum:

  1. ben tam bir estee lauder hayranıyım diyebilim ve epeydir de perfectly clean ı kullanıyorum.çok memnunum cildi kurutmadan temizliyor.sumptuous maskara ise kipriklere bayağı bir uzunluk katıyor.resilence lift ve perfectionist serum ise yine epeydir severek kullandığım ürünler umarım sizde memnun kalırsınız.eğer bu ürnlerden memnun kalır iseniz mutlaka advanced night repair serumuda denemenizi öneririm.

    YanıtlaSil
  2. Yelda; maskarayi ben dr sevmistim. Yuz yikama jeline de birkac gun icinde sira gelecek. Hevesle bekliyorum :) tesekkurler tavsiyeler icin de, umarim begenirim

    YanıtlaSil
  3. o kadar şey arasından ojenin rengine bayıldım deseeem:):):)
    Hepsi çok güzel canım güle güle kullan:)
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Temizleme jelini çok merak ettim.
    Çok hesaplı bir alışveriş olmuş şu an ben de mi alsam acaba diye düşünmüyor değilim valla. :)
    Güle güle kullan hepsini.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Sansa Fashion; hangi oje :) ??

    Weba; temizleme jeli umarım güzel çıkar aratmaz bana Clinique`i. İçime sinmezse bitiremiyorum çünkü yarım kalıyor hep.
    Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu kadar ürüne çok hesaplı bir alışveriş olmuş bence. :)
    Güle güle kullan hepsini. :)

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel ve karlı bir alısveriş olmus canım. Guzel gunler kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  8. Mrb. Pure color rujun rengini kendiniz mi sectiniz yoksa fifma standart bir renk mi yolluyor?

    YanıtlaSil
  9. Mrb. Pure color rujun rengini siz mi sectiniz yoksa firma standart bir renk ki yolluyor. Hediyeleriniz cok avantajli olmus bayildim gule gule kullanin:)

    YanıtlaSil
  10. Unknown; tesekkurler. Ruj standart, secim sansi yoktu

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli