29 Mayıs 2014

Yeniler, Bu Hafta Denenecekler

Son birkaç haftadır hayatım anlayamadığım şekilde düzensiz gidiyor, bu düzensizlikten cilt bakım rutinim ve makyaj masam da nasibini aldı! 

Son günlerde üst üste, üst üste gelen olaylar, her geçen gün artan "bu ülkeden çekip gitme isteğim", baharın verdiği rehavet, evlilikle yeni bir düzene - özellikle kayınvalide/kayınpeder :p - algısına alışma süreci derken, derken, bir anda zaman süper hızlı geçer, ben de hiçbişeylere yetişemez duruma düştüm. Hiç birşeye yetişmezsem, evim derli toplu olmazsa düzenli bir cilt bakımı yapmak, ya da yeni aldığım makyaj malzemelerini kullanmak da gelmiyor içimden. 

Ama havaların iyice ısınması, havaların giderek daha geç kararması, yıllık iznime az kalmış olması ve evdeki düzenin her geçen gün biraz daha sağlanması ile enerjim yavaş yavaş yerine gelmeye başladı. Alınacaklar, denenecekler, bloga yazılacaklar listelerim hazır bile.

Bu hafta başında denemek için kenara ayırdığım ürünler bunlardı;

Bioderma Sensibio Mask; Bioderma tarafından geçen haftalarda denenmesi için gönderilen bu maskeyi oldukça merak ediyorum. Sensibio serisi hassas ciltler için bir seri, ben genelde daha agresif maskeleri tercih etsem de, nem maskesi olarak kullanabilirim. Bu hafta bitmeden kesinlikle deneyeceğim.

Real Techniques Stippling Brush; Sonunda Watsons ve Gratislere gelmesine çok sevindim. Çok merak ettiğim bir fırça değildi ama RT`nin elimde olmayan tüm fırçalarını zaman içinde alırım diye düşünüyorum. Bu fırçayı da birkaç kez denedim ve hiç fena bulmadım. Sıvı fondöten için, elimde olan daha iyi markaların duofiber fırçalarına kıyasla çok farklı değil bana göre.

Bobbi Brown CC krem; bunu çok çok sevdim. Elimdeki benzer ürünleri bitirmeyi başarabilirsem koşa koşa alabilirim. Kesinlikle yağlandırma, parlama vs yapmadı. SPF35 güneş korumasının üzerine, çok da güzel bir baz görevi gördü. Hatta şu an yüzümde. Renksiz bir krem olduğu için üzerine fondöten uyguladım ve cildime dokunduğumda cidden daha pürüzsüz hissediyorum. 

Urban Decay Revolution Ruj; bu minik testerlar da Naked alışverişimle hediye gelmişti. İçinde rahat 2-3 kullanımlık miktarlar var. Yapısı oldukça kremsi ve nemlendirmesi gayet güzel, hatta birazcık yağlı gibi ama rahatsız edici değil. Kalıcılığı da birkaç saat.

2 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini tatlim, cc kremini merak ettim, bende bir arastirayim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yazidan sonra da kullanmaya devam ettim de cidden hosuma gitti. Bence mutlaka bakmali

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli