14 Ağustos 2012

LİLA KUTU AĞUSTOS

Geçen ay hayal kırıklığı yaratan Lila Kutu, bu ay nispeten daha iyi. Daha 15`i gelmeden elime geçmesine de sevindim ayrıca. Fazla uzatmadan bakalım bu ay ki kutuya...



Genel olarak dolu bir kutu diyebilirim. Ayrıca ben bu yeni kutuları, kumaş olan eski kutulara nazaran daha çok seviyorum :)




Bir kaç kullanımlık ürünlerle başlarsam; Aviva duş jeli (duyduğum bir marka değil ama %100 doğal olduğunu yazmışlar), Rebul Mandarine kolonya (seve seve kullanırım, çanta için ideal), Rare Blossom Anti Aging krem ( keşke başka bir krem çıksaydı, bu markanın bir çok ürününü denemek istiyorum ama Anti Aging  değil :(


Tek kullanımlık, küçük poşetli ürünlere gelirsek; ayak bakım kremi, Petal Fresh organik şampuan ve saç kremi, Tung dil macunu :)


Geçen ay ki kutudan kocaman bir kuru Clarins ürünü çıkmıştı, bu ay ki kutu da bu tam boy ürün süpriz oldu. Golden Lady compact Pudra.


Ve son olarak; PCO yüz maskesi. Sarkma, kırışıklık ve lekeler üzerinde etkiliymiş. Kocaman bir paket. Yüze yapıştırılan cinslerden ve yine Tung marka dil fırçası. Dediğim gibi bu ay ki kutu fena değil, değil mi ?

Siz ne dersiniz ? Bildiğiniz üzere aylık üyelik 19 TL, üye olmak isterseniz, buyrun.  Lila Kutu





4 yorum:

  1. vaayy bu ay baya dolgun olmuş, bakalım benim kutumda ne var :D

    YanıtlaSil
  2. Evet 19 liraya daha fazlasi beklenemez anti agingleri de anneme verdim tamamdir :)

    YanıtlaSil
  3. Ayak kremi haric ayni urunler begendim ben fena degil bu ay

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullanalim o zaman hepimiz :) lila kutu da ayni istikrarda devam etsin

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli