29 Haziran 2013

MAC RiRi Powder Blush Duo

Mac`den ilk kez bir koleksiyon ürünü aldım sanırım, normalde pek Mac düşkünü bir insan da değilimdir zaten ama bu tatlılığa karşı koyamadım.


Mac RiRi Powder Blush Duo, 78TL 
Aynı paket içinde bir bronzer ve allık. Normalde açık renk yüz makyajından yana bir insan olarak bronzerlarla aram yoktur pek. "Mağazada rengine kendim bakıp o şekilde mi alsam?" diye düşünmüştüm ama sadece online satışı olan bir koleksiyonmuş.  Mac`in online sitesinden de 2. alışverişim oldu. 2 seferinde de ertesi gün kargolandı ürünlerim, bir sıkıntı yaşamadım...




 Bronzer mat, fotoğrafta koyu gibi dursa da benim cildimde o kadar koyu durmadı. Leke gibi durmuyor yüzüme uyguladığımda, o yüzden sevdim. Yüzüm biraz daha yandığında daha da iyi olacak diye düşünüyorum. 


Allığın rengi de benim sevdiğim, genelde kullandığım tonlarda olunca beğendim ama daha yüksek bir pigmentasyon bekliyordum açıkçası. Bir de kenarda küçük bir bölgede kaldığı için alması birazcık güç oluyor.


Sadece allığı kullanmak istiyorsanız, dar bir fırça ile dikkat ederek almanız gerekiyor. Ya da fırçayı tek seferde hem allığa hem de bronzera sürüp, yanağa uygulamak da bir seçenek olabilir. Fırçanın bronzer olan kısmını aşağıya, allık olan kısmını yukarıya getirerek sürdüğünüzde alt kısımda hafif bir gölge, üst kısımda allık oluyor.


Parmağımı 3-4 sefer sürdüğümde oluşan görüntü bu şekilde. Fırça ile renk vermesi daha az oluyor ama ben çok belirgin allık/bronzer kullanmayı sevmediğimden, benim için sorun yok :) Günlük olarak, rahat rahat kullanabileceğim güzel bir ürün oldu.



Ürün içeriğini merak edenler varsa, bu şekilde...

Her ne kadar görünümüne tutulup alsam da, pişman olmadım. Siz ne dersiniz Mac sevenler ? Kullanışlı buldunuz mu siz bu ürünü ? Allığın pigmentasyonu hakkında düşünceniz varsa onu da merak ediyorum özellikle ?




6 yorum:

  1. Çok istiyordun bu allığı keşke sadece online olmasaydı da ben de alabilseydim :)

    YanıtlaSil
  2. @ceren esin: Kredi karti kullanmiyo musun? Sinirli uretim oldugu icin sanirim magazalara vermemisler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef kullanmıyorum :/ makyaj malzemem çok olduğu için de annemler kartlarını vermiyor :D

      Sil
  3. ben de almak istedim ama bloglarda pigmentasyonu az diye okuyunca almadım, karıştırınca tatlı oluyormuş ama

    YanıtlaSil
  4. @kitten: yaa evt bence de az ama tatli bsy ;)

    YanıtlaSil
  5. @ceren esin: :) olsun, çok fazla bir kaybın yok bence

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli