17 Mart 2015

imPress Takma Tırnaklar

Yapışkanlı takma tırnakları biliyorsunuzdur, bugüne kadar benim pek ilgimi çekmemişlerdi. Açıkçası uzun tırnak görünümünden hoşlanmıyorum. Hem bana biraz itici geliyor hem de hijyen konusu nasıl sağlanıyor aklım almıyor hiç. Yine de seveni, hatta bayılanı çok biliyorum. 


Impress yapışkanlı takma tırnaklar bana firma tarafından gönderildi, sadece yorumlayabilmek adına, biraz da isteksizce denedim aslında. Hediye olarak gönderilmeseydi kendime kendime gidip alacağım bir ürün değildi ama şaşırtıcı derecede sevdim!



Oje şişesi şeklinde düşünülmüş açılır kapanır bir paket içinden 24 adet tırnak çıkıyor. En uygun boyu bulabilmeniz için farklı farklı boylar koyulmuş bolca. 


Kullanımı oldukça basit; uygun olan boyu bulup, paketin içinden çıkan temizleme mendili ile kendi tırnağınızı güzelce sildikten sonra, takma tırnağın altındaki bantı kaldırıp yapıştırıyorsunuz. 


Ambalajın üzerinde benim kullandığımın tersi yönde yani küt kesimli kısmı alta gelecek şekilde gösterilmiş ama ben küt kısmı yukarıya getirdim. Benim tırnaklarıma bu şekilde daha çok uydu. 


Başta dediğim gibi uzun tırnaklara çok sempati duymasamda, tertemiz görünümlü, parlak ve tamamen düzgün uzun tırnaklar birden hoşuma gitti. Uzun zaman önce farklı bir takma tırnak daha denemiş ve yarattığı yabancı hissiyat yüzünden aynı gün içinde çıkartmıştım hemen. Bunlarda öyle bir yabancı hissiyat yaşamadım, elim sürekli tırnaklarıma gitmedi. 


Ben 3 gün boyunca kullandım, renklerinde herhangi bir değişme olmadı, kalkma, çıkma gibi bir sorun da olmadı fakat 1-2 tanesinin kenarı köşesi hafif kırılma eğilimi gösterdi. Normal tırnak sertliğine yakın bir madde olduğundan tırnak makası ve törpü ile düzelttim. 3.günün sonunda sıkıldığım için çıkarttım, ben çıkartmasam 1-2 gün daha rahat dayanırdı diye düşünüyorum. Bu süre içinde normal rutinde duş alma, bulaşık yıkama gibi işleri de yaptım tabii.

Çıkartma aşamasına gelirsek; tırnağı biraz kuvvet uygulayarak yukarıya doğru çektiğinizde çıkıyorlar, alttaki yapışkan silikonumsu birşey zaten. Çıkarttıktan sonra kendi tırnaklarımda aşırı bir yıpranma ya da soyulma fark etmedim.

Özetle başta hiç sevmeyeceğimi düşünmüştüm ama olumsuz bir yanını göremedim. Tırnakların üzerini uzun süreli tamemen kapatmak tırnak sağlığına zarar veriyor olabilir emin değilim ama her daim kullanılacak bir ürün olmadığından, sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Bu arada kutunun içinden 24 tırnak çıkmış olsa da benim için sadece tek kullanımlık oldular çünkü kullandıklarımın dışında kalanlar benim için çok büyük. Tırnak şekline göre 1 kutudan 2 kullanımlık çıkar mı bilemiyorum. 

İmpress takma tırnaklar kozmetik marketlerde 19-25tl arasında satılıyor gördüğüm kadarı ile. Fiyatı günlük kullanım için yüksek fakat özel günlerde kullanmak için ideal. Düğün dernek vs`ye giderken kesinlikle tercih edeceğim bir ürün olacak. 

Bu marka cidden başarılı mı yoksa benim hakim olmadığım bir alan olduğundan bana mı öyle geldi, karşılaştırma yapamıyorum. Yabancılık hissi vermeyen, rahat kullanılan, sevdiğiniz başka takma tırnak alternatifleri varsa belirtin lütfen


* Ürün tanıtım amaçlı gönderilmiştir, teşekkürler Beliz Kozmetik!

2 yorum:

  1. Ayyy ben de söz için french görünümlü takma tırnak alayım diye düşünüyordum. Hemen bakayım buna;) İlk denemem olcak umarım severim ve minicik tırnaklarımda doğal durur

    YanıtlaSil
  2. evt franchi de vardı bakarsınız, hayırlı olsun :)) Yalnız tırnaklarınız çok küçükse sıkıntı olabilir belki. Benimkiler küçük-orta arası gibi, kutudaki en küçük tırnakları kullandım. Daha küçük tırnaklılara uymayabilir, emin değilim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli