13 Şubat 2017

Bitenler // Şubat 2017


Maybelline Lash Sensional Maskara; etkisini sevmeme rağmen çok zor çıktığı için tekrar almadım. Kullandığım makyaj temizleyici ne kadar iyi olsa da, silerken gözaltlarımın hırpalandığını düşünüyorum. 

Andalou 1000 Roses Eye Revive; bu kremin bir etkisini göremedim, olsa da olur olmasa da olur bir kremdi. Fakat Andalou markasını genel olarak oldukça beğeniyorum, yurt dışından alıyordum geçen sene ama verdiğim son 2 sipariş gümrükte kaynadı gitti. Hayır gümrükten geçirmedikleri gibi geri de göndermediler, akıbeti hakkında bilgi de vermediler.  Ciddi ciddi açıp kullandıklarını düşünüyorum!

Burt`s Bees Hindistancevizli Ayak Kremi; Burt`s Bees ürünlerinin geneli gibi bunu da sevdim.



Cyrene %2 AHA Tonik; belirgin bir etkisini göremediğim ürünlerden birisi daha oldu.
Benefit Roller Lash; performansını oldukça beğeniyorum. Yukarıda bahsettiğim zor temizlenme sorunu da olmadığı için tam boyunu aldım. 

Sally Hansen Instant Cuticle Remover; sevsem mi sevmesim mi kararsız olduğum ürünlerden birisi. Evet kütikülleri yumuşatmada oldukça işe yarıyor ama içeriği oldukça kötü. Bir de sanki uzun vadede daha kötü yapıyor gibi geliyor bana. Bu elimdeki açılalı 2 yılı geçmiş olduğu için atıyorum artık.

Miss Dior Parfüm; kokuları betimlemeyi hiç beceremiyorum ama klasiğe yakın, tatlı bir kokuydu, beğendim gibi.



Biopoint Düzleştirici Şampuan; bu serinin düzleştirici saç kremini kullanıp etkisini oldukça beğenmiştim. Şampuanı ile birlikte kullanırsam daha iyi olabilir düşüncesi ile denedim, çok fark etmedi. Şampuanı tek balına kullandığımda düzleştirici etkisi var ama krem kadar değil. Bir de eksi yanı çok sıvı olması. Çok hızlı tükendi!

Yves Rocher Dökülme Karşıtı Şampuan; bir bitenler klasiği, açılmamış 3 tane yedek dolapta duruyor 😊

Pirdolin Kepek Karşıtı Şampuan; büyük beklenti ile almıştım, kepek sorunum son zamanlarda iyice can sıkıcı olmaya başlamıştı. İlk kullanımda oh etki ettim dedim ama birkaç kullanım sonra etki falan kalmadı. Olumlu tarafı güzel kokması ve küçük amblajına rağmen oldukça bereketli olmasıydı.

Klorane Mangolu Şampuan; bunu kayısılı diye kullanmıştım meğer mangoymuş 😊 Sevdiğim bir şampuandı, Klorane markasının denemek istediğim başka şampuanları da var ama fiyatları yüksek olduğu için indirime denk gelmem lazım.


LR Aloe Vera Duş Jeli; kötü değildi ama sevdiğimi de söyleyemeyeceğim, sıradan bir duş jeliydi bana göre. %35 aloe vera içermesinin bir faydasını gördüğümü sanmıyorum.

Yves Rocher Duş Yağı; kokusuna ve kullanımına bayılıyorum. Nemlendirme etkisi çok başarılı ya da yeterli değil ama kullanmayı sevdiğim bir ürün. Devamını alacağım.

Yves Rocher Duş Jeli; güzel bir set içinde yeni yıl hediyesi olarak gelmişti bana, bunu da beğendim.


Zara Textures EDT; alırken hoş bulduğum bir kokuydu ama sonradan çok hoşuma gitmemeye başladı, kalıcılığı da yok sınırında oldu bende.

Yves Rocher Vanille Noire EDP; vanilya severler için fena bir koku değildi ama bunun da kalıcılığı başarısız bana göre. Sürekli yanımda parfüm taşıyıp gün içinde birkaç sefer yenilemek bana göre değil, o yüzden kalıcı olmayan parfümleri çok gereksiz görüyorum son zamanlarda!

10 yorum:

  1. Ben çok az ürün bitirebiliyorum. BBu sebeple bitenler yazılarını okumak bana keyif veriyr:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hem yazmayi hem okumayi seviyorum ama en sevdigim bitenleri cope atip yer acmak sanirim 😁

      Sil
  2. Zara ve YR parfümleri seviyorum evet kalıcılıkları az ama olsun kokular güzel :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oyle dusunup aliyorum arada. Bir de tabii pahali parfumlerin omrunu uzatma amacina da hizmet ediyorlar 😄

      Sil
  3. Ev çöp doldu benimde en kısa sürede yazmam gerekir bitenleri. Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ✌ ben de bikac urunu eklmeyi unutmusum bu yaziya, mecbur bekleyecekler 1 ay kadar 😁

      Sil
  4. Babama eczacı kepek için Head&Shoulders Clinical Strenght Anti-Dandruff şampuanı önermiş; yalnızca eczanelerde ve dermokozmetik sitelerinde satılıyor. İçeriği de iyi, SLS yok mesela :) Babam henüz denemeye başlamadı ama aklında olsun :) Maybelline Lash Sensational'ı makyaj temizleme yağı ile kirpiklerimi yıpratmadan çıkarabiliyorum. O da aklında olsun :) Yenileri güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler Başak'cım. Sampuana bakayim elimde 2 uru daha var ama onlar bittikten sonra alirim mutlaka ✌ Yaglari da denedim ama ben temizlik konusunda aceleci davraniyorum saniyorum, oh bi kerede sildi dedigim bi urun olmadi sanirim. En guzeli lush'un temizleyicisiydi ama o da 1 kerede silmiyordu galiba, ya da ben beceremiyorum 😁 Sirf o yuzden maybellini degil benefit'i aldim tekrar 😑😑

      Sil

Yorumlarınız değerli