13 Haziran 2017

Nars // Hot Sand Allık/Aydınlatıcı


Nars Hot Sand Blush son aylarda sıklıkla sosyal medyada karşıma çıkıyordu. PR çalışması olarak boşa pohpohlanan ürünlerden birisi olmadığına kanaat getirince, bu kadar kişinin vardır bir bildiği deyip ben de satın almıştım. 

Aldığım günden beri de sürekli elim bu aydınlatıcıya gidiyor (Nars, blush kategorisinde satıyor ama allıktan ziyade aydınlatıcı olarak kullanmaya müsait). 





Hot Sand; yine Nars`ın tanımlamasına göre "altın ışıltılı şeftali" rengi. Ne altın ışıltısı ne de şeftali tonlaması baskın değil. Sanırım bu kadar sevilmesinin sebebi bir çok kişiye ve tene hitap edebilecek bir renk olması.  Ben normalde sarı tonlamalı aydınlatıcıları tercih etmem ama bu üründe baskın bir durum olmadığı için oldukça hoşuma gidiyor. Işıltıları sim şeklinde değil, yine çok baskın olmayan sedefli bir yapısı var. Bana göre çok naif, çok abartısız ama yine de sürüldüğü belli olan hoş bir renk olmuş. 

Yapısı da klasik Nars, ne sert ne de çok kadifemsi. Kalıcılığı da aynı şekilde, çok muazzam bir performansı olmadığı gibi kötü de değil.


Son olarak Nars Hot Sand 115TL, makyajtrendi.com, beymen.com ve Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.  

2 yorum:

Yorumlarınız değerli