23 Kasım 2017

Black Friday 2017 // Kozmetik İndirimleri


#BlackFriday bizde kendi vatanındaki kadar çılgın geçmese de, firmalar ilgi ve müşteri çekme fırsatını es geçmeyerek iyi kötü indirim yapıyorlar biliyorsunuz. Kozmetik adına denk geldiğim belli başlı indirimler bu şekilde. 

Bir çoğu sırf yaptık demek için yapılmış standart indirimler ama Kozmela`nın Sigma indirimini ve Missha`nın indirimi ihtiyacınız varsa değerlendirin mutlaka. Geriye kalanlar belli zamanlarda tekrarı olan indirimler gibi bence.

Siz ne dersiniz tatmin etti mi ?

4 yorum:

  1. Aynen katılıyorum... bari müşteriyi kandırmaya çalışmasınlar. Ama içlerinde en kötüsü Makyaj Trendi. Poşet sample ne ya, ay öldüm gülmekten!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komik olmuş gercekten keşke hic yapmasalarmış 😔 ilk zamanlarından ne güzel 3 al 2 öde falan yapıyoardı ama artık olan kampanyaları da çok yüksek tutarlara oluyor 😑

      Sil
  2. MAC ve Victoria 's Secret dışında bu sene pas geçtim. Aklımda Bobbi Brown da vardı ama internet siteleri o kadar çok kez çöktü ki, sepette bırakıp çıktım. Yurt dışı alışverişleri gümrüğe bu kadar sık takılmadan önce daha güzel alışverişler yapıyorduk...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bobbi brown sık sık yapıyor güzel kampanyalar zaten. Ben de çok minimal tuttum 🤗 MAC'i bile es geçtim.

      Sil

Yorumlarınız değerli