24 Kasım 2017

Vichy // SPF15 El ve Tırnak Bakım Kremi


Geçtiğimiz yılların aksine bu yıl gelişigüzel bir el kremi almak istemediğim için biraz daha seçici davranmaya çalışıyorum. Şöyle bir düşününce yüzüme her marka kremi gelişi güzel sürmediğimi, ya içeriğine baktığımı ya vaadine baktığımı ya da güvenilir bulduğum belli başlı markalardan seçim yaptığımı ama iş el kremine gelince aynı hassasiyeti göstermediğimi fark ettim. Ve yine üzülerek kabul etmeliyim ki ellerim yaşımdan büyük gösteriyor. 

Vichy Creme Mains & Ongles SPF 15 El ve Tırnak Bakım Kreminin dokusunu, nemlendirmesini ve SPF 15 güneş koruyucu içermesini sevdim. Güneş korumalı el kremleri tek tük oluyor biliyorsunuz. Ayrıca C vitamini ve çeşitli bakım yağları bulundurduğunu da belirtmiş. 

İçeriğinde alkol, mineral yağ (likit parafin) ve paraben bulundurmayan nadir kremlerden olduğu için de paylaşmak istedim. Çünkü geçen haftalarda Gratis`deki her el kreminin içeriğine tek tek bakmış ve bu üçünü barındırmayan bir krem bulamamıştım.




Ürünün ambalajı 40ml ve fiyatı 25-30TL arasında ama ben internette bu şekilde bir kofreye denk gelince çok daha uyguna geldi, bu şekilde satın aldım. 


El kremleri ile alakalı benimkine benzer bir arayışınız varsa Vichy`nin bu el kremini tavsiye ederim.

Bu arada bir yandan da elimde fazlalaık olan yüz kremlerini de el kremi olarak olarak kullanmaya başladım. Fikir annemin "Ben SPF`li yüz kremini elime de sürüyorum, gayet memnunum" demesi üzerine çıkmıştı bana da mantıklı geldi. Tipik bir el kremine göre daha az nem verseler de bu fikri sevdim.

5 yorum:

  1. Kofre çok uygun fiyatlıymış gerçekten, Vichy'nin en güzel ürünleri var içinde.

    Ben el kremlerini Rossmann'dan almayı tercih ediyorum. Isana'nın hem temiz içerikli, hem de oldukça uygun fiyatlı epey güzel kremleri var; aklında olsun.

    Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Aa tesekkur ederim, Rossmann yakınlarımda yok hiç o yüzden onun markalarına hic aşina değilim. Denk geldiğimde alıcı gözüyle bakayım.

    YanıtlaSil
  3. güzel bir set olmuş. güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  4. Vichy 'nin bir başka setini almıştım ben de, markaların bu tarz çeşitli ürünlerinden oluşan setler çok yararlı oluyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli