8 Aralık 2017

Bitenler // Aralık 2017



Milk Shake Chantilly Hair Cream; kokusu hoş, saçta ağırlık yapmıyor ya da yağlı bir görüntü oluşturmuyor ama çok da kayda değer bir etki yapmış gibi hissetmedim. Tekrar alıp almamak konusunda arada kaldığım bir ürün oldu.

LR Aloe Vera Extra Freshness Diş Macunu; severek kullanıyordum, LR`dan toplu bir sipariş verdiğimde 1-2 tane daha alabilrim.

Ducray Kelual DS Kepek Şampuanı; daha önce yazısını yazmıştım, kepek konusunda en memnun kaldığım ürünlerden birisi hala, yedekli şekilde kullanıyorum uzun zamandır.

Ducray Elution Devam Şampuanı; DS şampuanın devamında (aralarında) kullanılması tavsiye edilen bir şampuan. Şampuan olarak kötü değil ama kepek konusunda tek başına etkili olmuyor.  Fakat diğer şampuan kofre şeklinde daha uyguna geldiği için bu da yanında hediyesi olarak geliyor hep.

Caudalie Instant Detox Mask; pembe renkli değişik bir maskeydi. Yüzü inanılmaz geriyordu, sanki birisi yanlardan tutup derinizi çekiyormuş gibi bir hissiyat yaratıyordu. Bana oldukça konforsuz geldi, sonrasında da kayda değer bir etki hissetmediğim için tam boyunu almam.



Miniso El Kremi; ortalama bir el kremiydi, içeriği pek masum olmadığı için tekrar onu da tekrar almam.

La Mer Misel Su; tek kullanımda bitse de gayet güzeldi ama neticede misel su. Baktım şimdi 200ml`si 360TL`ymiş. O fiyata alma ihtimalim pek yok sanki :)

MAC Haute & Naughty Too Black Maskara; en sevmediklerim birisi oldu, çok ıslaktı ve her defasında bulaştı. 4-5 kullanımdan sonra kullanamayacağıma kanaat getirip kenara ayırdım. Bir yurt dışı seyahatimde B2M`e götürmek üzere saklıyorum.

Bobbi Brown Smokey Eye Maskara; ortalama bulduğum, devamını almayı düşünmediğim ürünlerden birisi oldu yine.

Nars Audacious Maskara; Bobbi`den biraz daha başarılıydı ama yine olmazsa olmaz değildi benim için. Tam boyunu almam.

Lancome La Vie Est Belle Intense; eski versiyonunu 2-3 şişe severek kullanmış sonra sıkılmıştım, yen, versiyonunu denemek isterken bu tester iyi denk geldi ama bana çok yoğun ve ağır geldi maalesef.

Skinfood C Vitaminli Tek Kullanımlık Maske; Gratis`in indirim döneminde almıştım, indirimsiz fiyatı 20TL gibiydi sanki, tek kullanımlık maskeler için bu fiyatı yüksek buluyorum, o yüzden indirimdeyken alıp denemek istedim. Yine çok hoşuma giden bir ürün olmadı, olsa da olur olmasa da olur gibiydi benim için. 


Toni&Guy Kuru Şampuan; eskiden beri severdim bunu aslında ama artık Batiste`leri daha çok seviyorum o yüzden tekrar almam sanırım.

Pantene Köpük Saç Kremi; çok severek kullandım, etkisi çok muazzam değildi ama duşta çok kolay durulanması ve ağırlık yapmaması çok hoşuma gitti. Saçlarımın yoğun döküldüğü dönemde bir de ağır bir saç kremi kullanırsam koparak dökülmesi de artmış oluyor. O yüzden bu saç kreminden de birkaç tane stokladım indirimde.

Cyrene Ultra Soft Misel Su; sevdiğim misel sulardan birisiydi. Gerçi artık temizleme yağlarının rahatlığına iyice alışmış durumdayım, o yüzden misel su tüketimimin azaldı ama tekrar kullanmak istersem alabilirim.

Clinique Anti Blemish Köpük Temizleyici; cildimin yağlı ve sivilceye yatkın olduğu dönemde bana iyi geliyordu. Uzun yıllar kullandım kendisini, 5-6 şişe bitirmişimdir sanırım ama son dönemlerde sivilce sorunu yaşamıyorum bunun yanında cildimde normalde hatta ara ara kurumaya başladı. O yüzden kendisi ile yollarımız burada ayrılıyor gibi duruyor.

Clinique Take the Day Off Göz Makyaj Temizleme Suyu; çift fazlı sulardandı, temizleme performansı ortanın biraz üzerindeydi ve sonrasında bir adım daha temizleme gerektirecek kadar yağlı hissiyat bırakıyordu. O yüzden tekrar almam ama zaten dediğim gibi artık temizleme yağlarını kullanıyorum. Ten makyajı için neyse de, göz makyajı için pamuk ve temizleme ürünü ile işkence yapmışım yıllarca gözlerime. Yağlar çok daha hassas ve iyi bir temizlik sağlıyor. 

Aralık ayının bitenleri de böyleydi, bir sonrakine daha çok cilt bakım ürünü bitirmiş olmayı diliyorum. 

5 yorum:

  1. Ohh ne güzel bir dolu ürün bitmiş gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  2. Yağlar konusunda sana çok çok çok katılıyorum! Ben de o nedenle misel su almıyorum artık; evdekileri de fırça temizlemek için kullanıyorum, baya iyi oluyor :) Yalnız ben Take the Day Off'u baya baya sevmiştim :) Pantene köpük krem bende de var, daha hiç kullanmadım ama deneyeyim; şimdi sen böyle yazıncas merak ettim! Güle güle kullan yenileri, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 tane misel suyum kaldi stokta sanirim, her ihtimale karsi dursun :) Panten kremin etkisi cok muhtesem degil dedigim gibi hafif olmasini cok seviyorum. Tesekkurler, sevgiler

      Sil
  3. Caudalie maske benim kuru cildimi kurutmamıştı çok şaşırdım etkisine. Yağ temizleyiciler gibisi yok . Rahat , pratik :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli