8 Kasım 2016

Bitenler // Kasım 2016


Yazmayı en çok sevdiğim postlar kesinlikle bitenler! 


Duru Parfume Dış Jeli; olsa da olur olmasa da olur kategorisindeydi benim içim

Yves Rocher Dökülmesi Karşıtı Şampuan; eşimin çok uzun süredir kullandığı tek şampuan, ben de belirli aralıklarla kullanıyorum, o yüzden evden yedeği eksik olmuyor.

Elidor Argan Yağlı Saç Spreyi; bunun hiç bir faydasını görmedim, argandan dolayı saç açıcı sprey olarak kullanmayı değerlendireyim dedim ama o şekilde de sevmedim, o yüzden bitirmeyi beklemeden atıyorum.

Biopoint Düzleştirici Saç Kremi; bu yeşil serinin tamamı düzleştirici etkili sanıyorum, bu saç kremini ciddi ciddi beğendim. Tam olarak pırasa gibi dümdüz yapmasa da ciddi anlamda yatıştırıyor saçlarımı ve işlem yapmadan açık bırakmaya çok daha müsait oluyor. Hem bu kremi hem de serinin diğer ürünlerini alacağım ilk fırsatta.





Urban Macadamia Oil Şampuan; tek poşet testerla pek birşey anlamadım sanırım.

Le Petit Marseillais Lavantalı Duş Jeli; bu markanın duş jellerini seviyorum, bunu da beğenmiştim.

Bee Beauty El Kremi; hiç sevmedim, sürdükten kısa bir süre sonra çok garip bir koku da bıraktı gibi hissettim elimde. Ancak 3-4 kere kullanabildim, bu da çöpe gidiyor.

Klorane duş Jeli; avantajlı fiyata aldığım bir setin içinden çıkmıştı, mis gibi kokuyor ama fiyatı ortalamanın üzerinde diye hatırlıyorum.

Le Petit Marseillais El Kremi; bunu da çok severek kullanmıştım, eski versiyonun içinde paraben varmış ama yeni versiyonlarında paraben yok. Kokusunu sevmiştim, etkisi de günlük olarak çok yeterliydi. Tekrar alacaktım ama içeriğinde petrol türevi olduğunu görünce geri adım attım. Sonuçta kış mevsiminde bu kremler su gibi tükeniyor, mümkün olduğunca temiz içeriklisini seçmekte fayda var.

Clinique Even Better El Kremi; SPF 15 koruması olan bu el kremini de sevdim, alışverişlerimden hediye olarak gelmişti ama içeriğini bilmiyorum.  


Kiehls Daily Reviving Concantrate Yağ; aldığım günden beri aksatmadan herü gün severek kullandığım cilt bakım yağım. Bendeki 15ml olan küçük versiyonuydu, şimdi de satılıyor bu boyu. Yazısını da yazmıştım, üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Elimde fazlaca olan ürünlerimi bitirdikten sonra koşa koşa gidip alacaklarımdan.

Bobbi Brown Temizleme Yağı; bence performansı çok zayıftı, özellikle Maybelline`in Lash Sensational`ına hiç etki etmedi.

Loccitane Duş Jeli; limona benzer çok hoş bir kokusu vardı fakat yine duş jeli için vermeyi düşünmeyeceğim yüksek fiyatlı bir ürün.

Bee Beauty Misel Su; cilt makyajımı temizlemek için fena bulmadığım bir ürün. Özellikle uygun fiyatını düşününce ara ara alabilirim gibi. Garnier`den daha çok beğendim.

Yves Rocher Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi; bu ürünü bir seviyorum bir sevmiyorum. Performansı maskaraya göre değişiyor ama yine de devamını almayı düşündüğüm bir ürün değil.


Dirty Works Detox Mask; bu maskeyi marka bize yeni geldiğinde almıştım sanıyorum yani ciddi uzun zaman geçti. Sadece bir kere kullanıp performansını beğenmemiştim. Bu kadar süre rafta nasıl bekletmişim hayret!

Dove Go Fresh; bu serinin kokusunu çook seviyorum, bir ara el kremi de vardı hatta. Bu sabunu görünce hemen aldım, hem hafif kremsi yapısını hem de kokusunu beğeniyorum.


16 yorum:

  1. Ay o Dove Fresh serisi gerçekten çok güzel kokuyor, ben de bayılıyorum! Verbana benim de en sevdiğim kokulardan ama asıl fanı babam! Hediye setlerine denk gelince ona alıyorum :) Bu arada, L'Occitane'ın advent calender'ı çıkmış, çok şeker görünüyor ama o kadar duş ürünü yerine biraz daha cilt bakım ürünü koysalarmış diye düşünmedim değil :) Yenileri güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma benim esim bile ara ara o el kremino soruyor senin universitede kullandigin bi el kremi vardi ondan neden almiyorsun artik diye 😁 setlerini gormedim hic ama denk gelirsem alirim kesin. Loccitane'in takvimini gordum yabanci hesaplarda ama alici gozuyle bakmamistim hic. Bize gelmez muhtemelen ama kiehsl'in ve CT'nin takviminde gozum kaldi benim de 🙈🙈

      Sil
    2. Ben o takvim sete ciddi ciddi alıcı gözü ile baktım ama Başak abla gibi düşündüm. İçerisini düş jeli ve losyon ile doldurmuşlar.
      Saç düzleştirme için çok önerilen Phytodefrisant balm'ı aldım ben. 1 kez kullandım ama tek kullanımda dahi gözlerimden kalpler çıktı. Benim saçlarım kıvırcık ve kurutma makinası ile kuruttuğumda saça bir hal alıyor elektirikleniyor. Phyto balm'ı sürdüm ve saçlarımı tarayarak kuruttum. Ne elekitiriklendi ne de kıvıcrık oldu. Fön çektirmişim de 4-5 gün geçmiş gibi durdu. Tavsiye ederim:)

      Sil
    3. Photo`yu ben de duymuştum ama bir türlü almak kısmet olmadı.

      Sil
  2. çok güzel bir paylaşım olmuş.... sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Kiehls daily concantrate yağı ben de severim bu boy satıldığını bilmiyordum alayım hemen .. dove sabunun kokusunu merak ettim hemen bakacağım sıvı sabun almayı çok seviyorum zaten hemen de bitiveriyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiehls ara ara farkli boylar getiriyor ya, gecen yil denk gelmis bana gecenlerde tekrar satisa cikarttigini gordum. Gecen sefer emin olamadigim icin ozellikle kucugunu tercih etmistim ama artik jumbosunu ciksa onu alirim heralde :)

      Sil
  4. YR çift fazlı göz makyajı temizleyicisini ben sevemedim ://
    Dirty works sanırım 15-18 yaş grubuna uygun.
    Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su aralar hic bir goz makyaj temizleyicisinden memnun degilim ben de :/

      Sil
  5. Gerçekten "bitenler/çöpe gidenler" yazılarını okumayı çok seviyorum.Bir de ürün bitirmek çok güzel bir duygu.İnsan bitirdikçe seviniyor bir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yenisini almak icin gerekcem var diye hissediyor insan :D

      Sil
  6. Havalar soguyunca Kiehl's yaga dort elle sarildim ben de, gece surunce sabah yuzum yumusacik uyaniyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sabahlari nemlendirici niyetiyle kullaniyorum. Bir ara hem bunu hem de gece serumu alacagik kiehls'den :)

      Sil
  7. Dove misler gibi kokuyor gerçekten <3 Elidor spreyden ben de memnun kalmamıştım pek. Saç açıcı spreylerde benim için en iyisi Gliss uzun saçlar için olan 7 yağ bulunduran sanırım. Sarı sıvılı olan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sac acici sprey cok fazla denemedim ama avon'un coxuklar icin olan meyveli bir versiyonunu kullaniyorum uzun zamandir. Ben de ondan memnunum ama ulasmakta zorlaniyorum. O bitince bakarim gliss'e tesekkurler

      Sil

Yorumlarınız değerli