14 Kasım 2016

Shiseido // Ibuki Beauty Sleeping Mask


Shiseido Beauty Sleeping Mask bir süredir yine aklımda olan ürünlerden birisiydi. Geçen ay sanırım Makyaj Trendi`nin 3 al 2 öde kampanyasına denk gelince almıştım.





Beauty Sleeping Mask; jel kıvamında geceleri uygulanan nem/bakım maskesi. Şöyle bakım yapar, stresin cildiniz yıpratmasını böyle engeller, cildin nem dengesini fevkalade korur vs vs gibi bir takım vaadleri var. Bu vaadleri günlük hayatta algılamak biraz zor bana göre ama çoğunu yerine getiriyor diye ümid ediyorum.

Jel yapısının içinde minik minik vitamin kapsülleri var, C ve E vitamini içerdiği belirtilmiş. Benim yorumlarıma gelirsek; bir kere sürdüğüm anda oldukça iyi hissettiriyor. Kolay emilen, rahatsız edici ya da yapışkan bir yapısı yok. 15-20 saniyede tamamen emilmiş oluyor.


İlk sürdüğüm anda verdiği pürüzsüz yumuşak hissiyat sabah kadar azalmış oluyor ama yine de bir miktar yumuşaklık/berraklık kaldığını gözlemliyorum. Ben bu ürünü kullandığımda ayrıca nemlendirici kullanmıyorum (cildim yağlıya dönük) Ürün her cilt tipine uygun fakat çok kuru ciltler nem maskesi etkisi beklentisi ile alırlarsa çok tatmin olmayabilirler.

Bir diğer olumlu tarafı ise isterseniz göz çevrenize de uygulayabilirsiniz diye belirtiliyor ürünün tanıtım kartında (ben henüz denemedim) Sadece geceleri kullanılması, kullandıktan sonra güneş ile muhattap olunmaması tavsiye ediliyor.

Kullanımının tamamen kişisel ihtiyaçlarınıza göre her gece ya da hafta da birkaç sefer olabileceği belirtilmiş. Ben şimdilik haftada 2-3 gece kullanıyorum ama hava soğumaya başladıkça sıklığını arttırmayı düşünüyorum. 

Gramaj ve fiyat olarak da beğenince Sheseido Sleeping Mask`in olumsuz bir yanını göremediğim ve beğendiğim bir ürün oldu kısacası benim için. (80ml, 149TL) İçeriği de aşağıdaki gibi.



6 yorum:

  1. Nem maskesinin içeriğinde dümdüz alkol çok hoş olmamış; ama, görünüşü ve senin anlattığın kadarıyla etkileri çok hoş. Güle güle kullan, içerik bilgisi eklediğpin için de ayrıca teşekkür ederim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma o içerikleri eklemek için kutuları biriktiriyorum fotoğraf çekene kadar, dağ oldular :) Aslında tam nem maskesi değil sanırım, o yüzden yuvarlak bir isim seçilmiş ama benim cildime nem maskesi gibi geliyor! Yapmamam lazım biliyorum ama ben zaman zaman alkollü tonik de kullandığım için çok sorun etmedim :/

      Sil
  2. fiyatı fena değilmiş kış için bakılabilir bun nem maskesi olarak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shiseido için hiç fena değil fiyat cidden :)

      Sil
  3. Merhaba, açıldıktan sonra kullanım ömrü ne kadar?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli