22 Şubat 2013

BU HAFTA BEN


Bu haftam o kadar stresli geçti ki, ne zaman Cuma oldu anlayamadım. Aman neyse Cuma oldu ya gerisinin pek bir önemi yok. Biraz önce eve geldim ve bu hafta aldıklarımı fark etmeden masanın üzerinde biriktirmiş olduğumu fark ettim. 


Evimin her yeri çizik atılmamış defterle ile dolu olmasına rağmen yine defter aldım. Haziranda bitirme mecburiyetim olan bir tez ile başbaşa kalınca, gideyim kendime çiçeksiz böceksiz ciddi bir defter alayım bari dedim. Kırmızı da belki enerji verir falan diye kendimi kandırdım :) Şaka bir yana; 3 işçi 1 duvarı 3 günde örüyorsa, bir bahtsız işçi aynı duvarı birkaç saatte bitirmelidir! durumu içinde kaldım. Hadi hayırlısı... 


Garnier BB kremin yeni çıkan versiyonunu denemek istiyordum, bir süredir nereye baksam bitmiş oluyordu. Migros`da reyonda tek 1 tane kalmış olduğunu görünce alalım deneyelim dedim. Haftasonu ayrıntılı, hatta karşılaştırmalı yazısı gelecek. Bir de bronz allık arayışım için the Balm Bahama Mama`da karar kıldım.


Yine öylesine alınan, pek kullanılmayan kırtasiye malzemelerine kapıldım. Kipa`dan...


Ufak bir Watsons ziyaretinden de bu ürünlerle çıktım. Duymuşsunuzdur belki NYC ojeler satılmaya başlamış Watsons`larda. Çok beğendiğim bir renk olmadı içlerinde ama top coat deneyebilirim diye düşündüm, attım sepete. Bir de ne zamandır aklımda olan Sally Hansen asetonsuz oje çıkarıcıyı aldım sonunda. Bu aralar tırnaklarımın sağı solu çok kuruyor, belki etkisi olur diye düşündüm. Snoopy ayna da arkadaşıma alındı...


Ve son olarak biraz önce paketini açtığım d&r siparişim. Bu fantazik kitap ile masumcuk şirinleri aynı kutuya koydurmayı başardım :) Kitaplarımı genelde D&R`ın online sitesinden almayı tercih ediyorum, çoğu kitap mağazadakine göre daha uygun oluyor. Örneğin bu kitap mağazada 29,90tl, sitede 19,90tl. Ha bu arada; bu serinin çok fazla abartıldığını, canı isteyen 5 kişiden 4`ünün daha başarılı bir kitap yazabileceğini ve çevirisinin çooook kötü olduğunu düşünmeme rağmen 2. kitabı da aldım ya, başak bir şey demiyorum kendime :) 

Benim bu haftam tam olarak böyle geçti işte... Hiç erken kalkmadım, hiç yorulmadım, hiç stres yaşamadım, hiç içimden küfretmedim... Hem de hiç :)) Eminim siz de yapmamışsınızdır öyle şeyler ?

5 yorum:

  1. BB Kremi bende çok merak ediyorum. Alacağım ama öncesinde memnun kaldınız mı onu öğrenmek isterim :)

    www.modamla.com

    YanıtlaSil
  2. güzel şeyler almışsınız yinee:)) İyi haftasonları dilerim..:)

    YanıtlaSil
  3. @modamla; Garnier BB kremin yazısnı en kısa zamanda yazacağım. Bu akşam ya da yarın :)

    @Çağla Terzi; teşekkür ederim. Böyle ufak mutlulukları seviyorum. İyi hafta sonlarııı, gerçi neredeyse yarısı geçti :(

    YanıtlaSil
  4. Sally Hansen asetonsuz oje çıkarıcı nasıl, memnun kaldınız mı?

    YanıtlaSil
  5. Ben onun asetonsuz olduğu yanılgısına kapılmışım, alırken de hiç bakmadım içeriğine ama aseton varmış. Normal asetondan pek farkı yok tek artısı rahatsız edici kokusu olmaması sanırım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli