18 Mart 2014

Bitenler // Mart 2014


Yves Rocher Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan: Bitenler postumda sık sık gördüğünüz, daimi şampuanım. 2 şişede 1 araa veriyorum sadece etkisini yitirmesin diye.
Clinique Anti Blemish Köpük Temizleyici: Bu da daimi yüz temizlemiyicim. Ayrıntılı yazısı blogda mevcut, yağlı ve sorunlu cildime en iyi gelen ürün, diğerlerini denesem de yine hep bu sete dönüyorum sonunda.
Loreal 3 Etkili Makyaj Temizleme Suyu: Bioderma ve Garnier`in benzer ürünlerinin yanında zayıf geldi bana. Yüzümde bıraktığı yapışıklık hissinden hiç hoşlanmadım, tekrar almam.


Clinique Rinse-off Göz Makyajı Temizleme Suyu: Beğendiğim bir temizleyici, çift bazlı. Orjinal boyunun fiyatı yüksek geldiği için, böyle seyahat boyları denk geldiğinde severek kullanıyorum.
Bath and Body Works, Black Amethst Duş Jeli: Yoğun ama çok hoşlanmadığım bir kokusu vardı. Köpürmesi ise bariz derece standart duş jelinden daha fazlaydı. Kokusu buram buram ve yoğun olmasına rağmen, duş sonrasında fazla kalmadı tenimde.
Raen Bitkisel Duş Jeli: Bu üründen hiç birşey anlamadım, orjinal boyunu almayı düşünmem.
Yves Rocher Böğürtlenli EDT: En küçük boyundan denemek için almıştım ya da promosyon olarak gönderilmişti, hatırlamıyorum ama daha büyük boyunu almadığıma memnun oldum. kokusundan hiç hoşlanmadım, kalıcılığı da yok denecek kadar azdı. Oda spreyi gibi kullandım bitirmek için.



Clinique Even Better Leke Serumu: Daha önce 30ml`lik boyunu kullanıp, etkisini gördüğüm bir serumdu. 30ml`lik bir şişesini daha aldım, o sırada destek olması için vermişlerdi 5-6tane testerını. Önce onları bitirdim, şimdi orjinal bıyunu kullanıyorum. Yine blogda ayrıntılı yazısını bulabilirsiniz. (Aramak istediğiniz ürünün adını sol üst köşedeki arama kısmına yazarsanız ilgili yazıya kolayca ulaşabilirsiniz)
Clinique Even Better Göz Kremi: Güzel ama çok artı bir özelliği olmayan bir kremdi. İlk aldığımda metal başlığını kullanmak çok hoş gelmişti ama daha sonra alışınca onun da bir etkisi kalmadı. 
Innova El Kremi: İndirim zamanı oldukça uygun fiyata almıştım, SPF`si vardı ve oldukça güzel bir kremdi. 
Loreal Preferance Saç Boyası: Loreal`in klasik saç boyalarından daha havalı bir ambalaja sahip olan Preferance boyaları çok sevemedim. Klasik boyalarından daha güzel renk verimi alıyordum ve saçımı daha yumuşak yapıyordu boyama sonrasında diye düşünüp, klasik Loreal boyalara döndüm yine.
Dr. Ogranic Manuka Honey El Kremi: Lila Kutu alışverişimle birlikte gelmişti. Herkesin hoşlanmayacağı değişik bir kokusu vardı ama ben sevdim. Organik ve antibakteriyal özellikli bir kremdi. Önümüzdeki kış aklıma gelirse yeniden alabilrim.

7 yorum:

  1. Clinique anti blemish köpük temizleyici ile aramda aşk ve nefret var. :( Seriyi çok seviyorum, ama temizleyici sanki işe yaramıyormuş gibi diyorum, her bittiğinde başka şeyler deneyip sonra gerisin geri ona dönüyorum. :(
    Son birkaç gündür gene aynı şekildeyim.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir sürü şey bitmiş :D

    YanıtlaSil
  3. Dr. Organic'i ben de sevdim, kış bitiyor olmasaydı orijinal boyunu almayı düşünebilirdim.

    YanıtlaSil
  4. Naber canım? üşenip twittera giremediğimden buradan sorayım sana :) ilacım sende gibi görünüyor :)
    güneş koruyucu olarak Clinique cc krem aldım iyi hoş kullanıyorum fakat T bölgem inanılmaz parlıyor ve pudra pek kullanamıyorum minik sivilceler hemen baş gösteriyor. Bana uygun bir pudra var mı bildiğin? hem gözenek tıkamasın hem temiz içerikli olsun hem parlatmasın hem de çantada taşınsın :/ çok mu şey istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. oyy çok şey istemişsin cidden :) Clinique CC krem benim de çekmecemde yatıyor maalesef, ben de yaşıyorum aynı sorunu. Clinique`in mineral pudrasını ve çevirmeli/rendeli gibi olan pudrasını seviyorum. Birisi dökmeli sistem, birisi çevirmeli dedğim gibi. Dökmeli olan çantada taşımaya falan zor. Gerçi diğeri de zor çünkü fırça da lazım. Bir de içerikleri öyle temiz falan değil maalesef. Özetle ikisini de seviyorum, gözenek tıkamıyorlar ve işe yarıyorlar ama içerikten ve çantada taşımadan sınıfta kalırlar. Bilemedim :(

    YanıtlaSil
  6. sağol canım clinique rendeli aklımda ama taşıması zor geliyor bir arkadaşım physicians formula spf li mineal pudrasını almış fırçası altta ama onunda tr fiyatlarına kızıyorum ben de bilemedim.
    CC krem çok güzel ama parlaması kötü :(

    YanıtlaSil
  7. Pf'yi diyecektim ben de. Bi indirime ceke falan denk getirirsen ona bak bence de.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli