10 Mart 2014

Kadınlar Günü İndiriminden Payıma Düşenler

Yine bir indirim zamanı geldi geçti. Kısa zaman önceye kadar Gratis`in ve Watsons`ın indirimlerini dört gözle bekliyordum. Özellike The Balm standından alacak bir şey buluyordum mutlaka. Bu indirim dönemi de gayet başarılıydı. Özellikle Gratis`e özel markalarda %50 indirim süperdi fakat The Balm`dan alacak bir şeyim kalmadı artık sanırım. Pamuk, şampuan vs. gibi ufak tefek şeyler almak için girdiğim Marmara Forum Gratis inanılmaz kalabalıktı. Reyonların arasından geçmek ayrı sıkıntı, kasadaki sıra ayrı sıkıntıydı. Birçok reyon da yağmalanmış gibiydi. Aldıklarımı ödemeden bırakıp çıkmayı tercih ettim. Nispeten daha tenha bir zamanına denk geldiğim Watsons`dan da sadece Garnier`in yeni çıkardığı çift bazlı göz makyaj temizleyicisini aldım.

Ama madem rahat durmadım ve ne zamandır istediğim Sephora alışverişini yaptımmmm...


Clarisonic hakkındaki fikirlerim sürekli gidip geldi. Alınır mı alınmaz mı, parasını hak eder mi, uzun vadede cildi yıpratır mı falan derken, almadan rahat edemeyeceğime karar verdim. Gönül rahatlığı ile almamda da ojekokusu, oreosevenkız ve bakımlıblog`un fikirleri etkili oldu.

Sephora`da da %20 fırsatı olunca daha fazla düşünmek istemedim. Clarisonic için %20 88TL gibi ciddi bir fark yapıyor. Hatta bana indirim kodu gelmediği için oreosevenkız kendi kodunu verdi bana sağolsun :)


Mağazada sadece açık pembesi ve moru kalmıştı, ben koyu pembesine de bi bakmak istiyordum ama açık pembe de iş görür dedim. Kutusundan çıkardıktan sonra 18-20 saat kadar şarj ettim ve 1 defa kulladım. Henüz 20 sn`lik periyortlarına uyamadım, kafama göre dolaştırdım yüzümde ama 1dk sonunda kendinden kapanması oldukça pratik olmuş. Tek kullanımdan sonra fark ettiğim şey, yüzümde maske yaptıktan sonrakine benzer bir arınma oldu. İlerleyen zamanlarda neler olur bilemiyorum...


Ve henüz elimdeki La Vie Est Belle yarılanmamış olsa da, bu kofreden hala olduğunu görünce hiç düşünmeden aldım yine. İçerisinde 30ml Lancome La Vie Est Belle EDP ve 50 ml kremi var, 99TL. Sanırım yılbaşı zamanı için hazırlanan kofrelerdendi, artık BOynerler`de YKM`lerde vs. bulunmuyor ama Sephora`da son adetler kalmış.  


Bunlarda Sephora`nın verdiği birtakım testerlar. Hayatımda ilk defa Sephora`dan tester aldım sanırım çok mutluyum :)

Gratis ve Watsons indirimini hasarsız atlattım diye sevinirken böyle bir çılgınlık yaptım ama Clarisonic Mia 2 aylardır dilimdeydi, bakalım değecek mi bu masrafa...

7 yorum:

  1. Clarisonic konusunda ben de o kadar kararsizim ki. bosuna almak istemiyorum, o nedenle sizin de yorumlarinizi bekliyorun;)

    YanıtlaSil
  2. Ben de aynı şekilde çok kararsızım. Güvendiğim bloggerların bir süre kullanmasını bekleyeceğim karar vermek için. Almana çok sevindim fikirlerin benim için önemli. :)

    http://makeandcakeup.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Bende bikac aydir kararsizdim, hala da korkuyorum gerci ama bakalim. Bi sure kullanayim da yazacagim mutlaka. Cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım :) Bende mia 2 yi almayı çok istiyordum ama çok maymun iştahlı biriyim alıp kenara atarım diye düşündüğüm için uygun fiyatlı bir benzerini aldım eğer onu düzgünce kullanmayı başarırsam bunu mutlaka alırım :)

    YanıtlaSil
  5. Clarisonic konusunda yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
    Elim gidip geliyor ama en ufak şeyde bile alerjik reaksiyon gösterebilme gibi bir marifeti olan cildim yüzünden geri duruyorum.
    :)
    Güle güle kullanın!
    :)

    YanıtlaSil
  6. Clarisonic bende cok merak edıyorum ve istiyorum ama cekincelerim yok degıl bu gidişle kesin alacağım :) gule gule kullan tatlım :D

    YanıtlaSil
  7. gule gule kullanin kadinlar gunu en cok size yaramis :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli