4 Mayıs 2015

Anneler Günü İndirimleri

Kampanyaları güncel olarak toplayıp, bir başlık altında sık sık yazmayı hep istemişimdir ama kampanya hızlarına yetişmek pek mümkün olmuyor genelde.

görsel:  kaynak

Fakat anneler gününün yaklaşması ile herkesi bir hediye arayışı aldığından, belki işe yarar bir post olur diye düşünüp, kayda değer gördüğüm indirim/kampanya haberlerini paylaşmak istiyorum. 

BKM ekspress ile anlaşmalı firmaların mobil sitelerinden yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde 20TL iade. Bu firmalar arasında morhipo vardı benim ilgili çeken. Kampanya ayrıntıları şu linkte mevcut.

Clinique.com.tr `de 250 TL üzerine Clinique Happy in Bloom Parfüm (50ml) sepete otomatik olarak ekleniyor. (6 Mayıs`a kadar geçerli) Benim beğendiğim bir parfümdü kendisi ve 50ml`lik boyu güzel bir hediye. Ayrıca Clinique`in sitesinde her zaman bulunan hediye kodlarına  da bakmayı unutmayın. 

Esteelauder.com.tr`de 150TL ve üzeri aşılverişlerde 50TL indirim için "estee50" kodunu kullanabilirsiniz. (10 Mayıs`a kadar geçerli)

 Derinmor.com`da tüm ürünlerde %15 indirim mevcut, herhangi bir koda gerek yok. (10 Mayıs`a kadar geçerli)

Sephora mağazalarında da 250TL`lik parfüm alışverişine 50TL indirim ve Bonus kartlarına 50TL bonus var. 

Tv`de dönüp duran abartılı, sömürülü anneler günü reklamlarından hoşlanmasam da, çoğumuzun hediye arayışına kapıldığı gerçeği değişmiyor. Bu gibi özel tarihlerde kendi ihtiyaçlarımızı biraz daha avantajlı hale getirmek de fena olmuyor doğrusu. Bunlar benim gördüğüm hatırladığım, kayda değer ve çok kısıtlayıcı olmayan kampanyalardı. Sizin de eklemek istedikleriniz varsa paylaşın lütfen...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli