13 Mayıs 2016

Lancome // Juicy Shaker


Son günlerin popüler ürünlerinden bu minikler bildiğiniz üzere. Benim de ilk gördüğüm andan beri aklımdaydılar doğrusu. Gidip gelip inceledim mağazada bir kaç sefer. Sosyal medyada da bir yandan abartılı yorumlar, bir yandan da "hiç renk vermiyor ki, sevmedim" gibi yorumlar görünce de aklım karışmıştı.  



Neyse fazla uzatmayayım sonunda benim oldular ve ben de abartan o kesime dahil olmak istiyorum, çünkü aldığım günden beri elimden düşmüyor :)


Lancome Juicy Shaker dudak yağı, gördüğünüz üzere tatlı ve farklı bir ambalaja sahip. Hakkını vermek lazım, hem kullanışlı, hem eğlenceli hem de yenilikçi bir tasarım olmuş. 

Ürün beklediğinde yağ ve pigment kısmı hafif birbirinden ayrışmış oluyor. Çalkalayarak hem yağ ve pigmenti homojen hale getiriyorsunuz, hem de bu uçtaki süngerli kısma üründen bir miktar aktarmış oluyorsunuz.

Süngeri yumuşak ve uygulaması kolay. Özellikle aynasız uygulamak da oldukça rahat geldi bana. Çünkü zaten ürün çok pigmentli ve kalın bir ürün değil. 

Gloss kadar yoğun ya da yapışkan bir yapısı yok, herhangi bir ağırlık hissiyatı da yok. İlk sürdüğünüzde hafif bir gloss sürmüş gibi ıslak ve yumuşak bir görünüm/hissiyat veriyor. Islak görünüm 1-2 saat içinde yok oluyor fakat sağladığı yumuşaklık 4-5 saat hissediliyor.



Oldukça fazla çeşitte rengi var fakat çok pigmentli bir ürün olmadığı için renginden ziyade kokusuna, aromasına bakarak karar vermek daha mantıklı gibi. Ben en çok "mangoes wild"`ı sevdim sanırım.

Yalnız Sephora`daki testerlarda neredeyse hiç koku yoktu. Ya tam ışık altında durduklarından yapıları bozuldu ya da açıldıktan belli bir süre sonra kokularını kaybediyorlar bilemiyorum. Bendeki kapalı paketler mis gibi kokuyordu, açalı 15 gün kadar oldu henüz kokularında bir eksilme yok!


Özetle çok orjinal bulduğum ve sevdiğim bir ürün oldu. Fakat ruj beklentisi ile alınmamalı. Bana göre tek eksisi 69tl`lik fiyatı sanıyorum. Fiyatı dolayısı ile mutlaka alın diyebileceğim bir ürün değil fakat tam bir şımarıklık ürünü! Eder, etmez orası ayrı mevzu ama alırsanız seveceksiniz muhtemelen!

Ve son olarak 20 Mayıs`a kadar insagram hesabımda Lancome Juicy Shaker ve Maybelline Age Rewind kapatıcı hediye ettiğim bir çekiliş var. Katılmak istersiniz kullanıcı adım; @modamasallari


10 yorum:

  1. ikisi de çok merak ettiğim ürünler instagramda takip ediyorum aslında ama çekilişi bu yazı sayesinde öğrendim hemen katıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir üründü ve hakkında hiç yazı okumamıştım.Bu yazı iyi oldu.Güle güle kullanın ;)

    YanıtlaSil
  3. bunları çok merak ediyorum deneyemedim bir türlü ...

    YanıtlaSil
  4. Peki bir soru: ben bu ürünü aslında kupkuru dudaklarım için rujların altında kullanmak üzere almak istiyordum, ne dersin, o amaçla da, yani lip oil gibi de kullanılır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya her ne kadar cok belirgin olmasa da hafiften rengi ve ince bir gloss hali var. Ustune surdugun rujun regini degistirebilir ya da fazla kaygan gelip ruju tutmayabilir sanki. Eve gidince bir deneyeyim bakayim nasil oluyor :) yazarim tekrar!

      Sil
    2. Gerçekten deneyebilirsen çok çok sevinirim :) Annemler 19'unda Malta'ya gidiyorlar, duty free'den sipariş verebilirim belki diye düşünüyorum da ^_^ Belki şu ıslak görünüm geçtikten sonra uygulanabilir ruj? Haberlerini bekliyorum ^_^

      Sil
    3. Denedim :) mac'in mat rujlarindan denedim bunun uzerine rengine pek etki etmedi. Rujun matligindan eser kalmadi tabii ama parlak kaygan ve yumusak bir hale soktu ruju. Ben mat ruj sevdigim icin benlik degil ama kotu degil kullanilir diye dusunuyorum. Normal bir lip balma kiyasla daha kaygan daha parlak ve daha yumusak yapiyor rujun surumunu. Hatta instagramdan fotograf atiyorum simdi sana :)

      Sil

Yorumlarınız değerli