16 Mayıs 2017

MAC // Extra Dimension Faux Sure Allık


Aslında MAC`den çok çok beğendiğim bir ürün yoktu uzun zamandır ama Extra Dimension ve Next to Nothing serilerini çok beğendim. Extra Dimensions serisinden 2 allık, 1 aydınlatıcı aldım. 

İlk gözdem pembe/somon Faux Sure rengi oldu. Pigmentasyonu çok yoğun ve fazla duracakmış gibi gelse de, uygulamada öyle olmadı. Pigmentasyonu gayet başarılı ama çok yoğun uygulama yapmayan bir allık fırçası ile (ben MAC`in 168 numaralı allık fırçasını beğeniyorum) gayet kararında, sıkıntısız bir uygulama yapmak mümkün. 






Serideki diğer renkler de güzeldi ama bir dönem sadece pembe allık almışım sanırım, o yüzden bana daha farklı gelen renklere yöneldim. Faux Sure da, çok turuncu durmayan, hafif pembe, somon bir renk. Yapısı hafif ışıltılı olsa da, dikkat çekici bariz bir simi ya da yansıması yok. Ne mat, ne aşırı ışıltılı duruşunu, rengini ve yapısını çok beğenerek aldığım bir allık oldu. 

MAC Extra Dimension Faux Sure allık; 4g ve 99TL (fakat 21 Mayıs`a kadar MAC`de %20 indirim var) Yalnız ilginç şekilde bu serinin mağazadaki renkleri online satışta yok, sanırım online satıştaki renklerin bazıları da mağaza da yok. (online`da belirtilen gramaj bilgisi de yanlış bu arada) Özetle Faux Sure rengini almak istiyorsanız, mağazalara bakmanız gerekiyor.


2 yorum:

  1. Çok güzel bir renk seçmişsin, güle güle kullan! Evet Online ve mağazaya farklı renkler eklemişler, ilginç bir strateji :) Ben mağazada denediğimde Telling Glow rengine bayılıp aldım; yazısını bir ara yazacağım umarım :) Diğer rengi ve aydınlatıcıyı merakla bekliyorum! Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok fazla kullanamayacağımı bile bile hard to get rengini aldım :) Sen de güle güle kullan, sevgiler.

      Sil

Yorumlarınız değerli