13 Mart 2019

Bitenler // Mart`19


Bitirme konusunda küçük ama istikrarlı adımlarla gidiyorum. Yenisini alma işini de eskiye göre iyice azalttığım için evdeki çekmeceler ve raflar bir hayli rahatlıyor son zamanlarda. Hatta makyaj çekmecemin fondöten bölmesi 9 gibi bir sayı ile tarihinin en minimal zamanını yaşıyor galiba 😄
Geçtiğimiz ay bitirebildiklerim de aşağıdaki gbiydi; 



Essence The False Lashes Maskara; seviyorum, bittikçe yenisini de alıyorum.
Dr.Jart+ BB Krem; kötü değildi kesinlikle ama bayılmadım da. Yenisini almam sanırım, rengi biraz gri tonlarındaydı yapısı ne çok mat ne çok ışıltılıydı. 
NK Top Coat/Oje Kurutucu; çok uzun zamandır severek kullanıyorum, muadil de aramıyorum memnun olduğum için. Gratis`lerde satılıyor sadece.
Loccitane Almond Duş Yağı; Yves Rocher`ınkilere göre çok daha başarılı. Yapısı daha kıvamlı ve yoğun gerçekten nemlendirici kullanmış hissiyatı bırakıyor duş sonrası. Kokusunu da çok beğeniyorum. Bir fırsatta tam boyunu alacağım.
Marc Jacops Ruj; Ufak bir set halinde almıştım bunu, çantada taşımak için çok tatlıydı. Güzel rujdu ama ekstra bir özelliği yoktu. 


Nivea El Kremleri; bu yıl sadece bu kremleri kullandım ve 3 kutu bitirdim toplamda sanıyorum. Nemlendirmesi ortalamaydı ama içerikleri benzerlerine göre daha başarılı olduğu için tercih etmiştim. 
Estee Lauder Take it Away Makyaj Temizleme Losyonu; Süt ya da losyon kıvamındaki temizleyicileri zerre sevmiyorum nedense, bu da bir alışberiş hediyesiydi. Kullandım ama bir şey ifade etmedi açıkçası. 
SkinCeuticals Sheer Mineral Güneş Kremi; ambalajının küçücük olmasına rağmen çok berekti çıktı her anlamda çok severek kullandığım ve elimdekiler bittikten sonra tekrar alacağım bir güneş kremiydi.
Avene Yüz Temizleme Köpüğü; çok nötr bir üründü bana göre. Yumuşak bir üründü ama bir temizlenmişlik hissi yaratmadığı için sevmedim. 



Dove Pure Care Saç Kremi; bunu da sevmedim, kullanmamla kullanmamam arasında hiç bir fark göremedim açıkçası. 
LR Aloe Vera Thermo Lotion; bu termal kremi ise baya severek kullanıyorduk. Okaliptüs yağı etksi ile sürdüğünüz yere sıcaklık sağlıyor temelde, özellikle kas ağrılarına iyi geldiğini düşünüyorum, yenisini aldım. 
Biopoint Miracle Leis Düzleştirici Saç Maskesi; Bu maskenin düzleştirme etksini fena bulmuyorum, özellike kullandıktan sonra saçlarımı düzgünce tarayarak kurutursam baya iş görüyor. Ara ara alıyorum. 
Sephora Avokadolu El Maskesi; Normalde tek kullanımlık maskelere alıcı gözle bakmıyorum, fiyatlarını yüksek bulduğumdan heralde. Bu iki maske hediye olarak gelmişti. Bu eldiven şeklinde olan el maskesini çok beğendim. Kalıcı değil tabii ama sonrasında ciddi yumuşacık yapmıştı ellerimi. Tekrar alabilirim ara ara. 
Sephora Shea Dudak Maskesi; bu da kağıt maske şeklindeydi, dudağınıza koyup bir süre bekletiyorsunuz. Üsttekinin aksine bunun bir etkisini göremedim. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli