18 Nisan 2014

Alışveriş // Amerika Siparişlerim

Geçen ay toplu bir Amerika alışverişi yapmıştım. "Nasıl?" derseniz, hemen özetleyeyim; erkek arkadaşımın Amerika`daki bir akrabasının adresini vererek, online alışveriş yaptım, sonra onlar da Türkiye`ye gelen birileri ile gönderdiler aldıklarımı. Ne zaman gelecekleri tam belli olmadığı için, çok sancılı oldu beklemesi ama kesinlikle değdi. Tüm ürünlerin ayrıntılı yazıları kısa zamanda gelecek ama önce aldıklarımdan behsetmek istiyorum topluca :)


narscosmetics.com`dan


Nars New York sette çok uzun zamandır gözüm vardı ama Türkiye`ye getirmediler diye biliyorum. O yüzden ilk aldığım şey o oldu, yanına da övüle övüle bitirilemeyen Nars Light Reflecting pudrayı ekledim. Bu pudra Türkiye`de rahatlıkla bulunabiliyor, fiyatı da Amerika fiyatından çok çok farklı değil ama diğer seti almışken, onu da ekledim sepete. 


New York set, böyle bir palet, gloss ve rujdan oluşuyor. Sağ üst köşedeki de aydınlatıcı sample`i. Yeni çıkan ürünlerdendi sanırım, kod girerek sepete ekledim.

urbandecay.com`dan


Ve sonunda Naked3 :) Instagram hesaplarından fazla paralar ödeyerek, orjinalliğinden şüphe duyarak almayı düşünmüyordum ama böyle bir fırsat çıkınca ilk aklıma gelen şey oldu tahmin edersiniz. Yanına da yine çok popüler olan göz bazını ekledim. Daha önce onu da deneme fırsatı bulamamıştım. 


Minik ruj sample`ları ve orjinal boya yakın bir göz kalemi de otomatik olarak sepetime eklendi. 

Sephora.com`dan


Bu 3 site içinde en sevdiğim Sephora.com oldu. Naked`ı da buradan almadığıma pişman oldum sonradan. Fiyatları ud sitesi ile aynıydı. Sephora.com`da her alışverişe 3 tane tester ekleyebiliyorsunuz ve ürün seçeneği daha fazla. Fotoğrafta üstte gördüğünüz 3`lü benim seçtiğim sampla`lar. Aslında içlerinde Benefit`in yeni çıkan BB kremi de olması gerekiyordu, onu özellikle merak ediyordum ama çıkmadı. 


Sephora`dan da Illamasque allık ve Nars`ın çok amaçlı (allık-ruj) sticklerinden aldım (Laos)

3 sitede de alışverişlerim belli miktarın üzerinde olduğundan ve Amerika içine postalanacağından kargo ücreti ödemedim. Benim için çok zevkli ve de çok karlı bir alışverişti. Tabii selamım sabahım olmayan, tanımadığım insanların ev adresine alışveriş yapmam biraz garip olmuş olabilir ama napalım :) Çok sık yapabileceğim bir şey değil ama birkaç ay sonra yine böyle toplu bir alışveriş yapabilirim. Bu sefer MAC`e yüklenebilirim hatta :) 

Neyse... Henüz hiç birisine dokunmaya kıyabilmiş değilim ama önümüzdeki günlerde hepsi ayrıntılı şekilde blogda olacak...



11 yorum:

  1. o toplu resim öyle pat diye konur mu..insanı kalpten öldüreceksin :)..şaka bir yana harika şeyler almışsın güle güle kullan..Nars paleti uzun uzun okumak istiyorum:)) benim de bir Amerika siparişim var uykularıma giriyor :) Ben hediye bolluğundan dolayı yurtdışındaki Sephora'dan alışveriş yapmaya başladığımdan beri buradaki mağazalara girmiyorum bile neredeyse

    YanıtlaSil
  2. New York setin paleti harika gozukuyor! Hepsini gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Instagram'a fotoğrafı koyduğunda nasıl imrendim bilemezsin.
    :)
    Hepsini güle güle kullan.
    Naked3 benimde aklımda umarım bu yaz yurtdışına çıkarım ve o bebeği alırım. :)
    instagram satıcılarından alma olayına ben de sıcak bakamıyorum. Zira aldığım bir adet fırçanın hala da orjinal mi değil mi sıkıntısından beri elim gitmiyor. :(

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyorlar.. güle güle kullan. bana da beklerim sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Canım şahane bir alışveriş olmuş hepsini güzel günlerde kullan.:)
    Naked3 için de darısı başıma diyorum.:)

    YanıtlaSil
  6. hepsi harika ötesi güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  7. Ayy hepsi cok harika . Gulw gule kullan :) ben de erkek arkadasimin arkadaslarinin annesi Amerika'ya gittiginde boyle bir sey yapmistim :))

    YanıtlaSil
  8. Hepsi hepsiiii cok guzelll gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  9. Nilgün; Sephora.com cidden çok güzelmiş yaa, hele şimdi maille üye olunca zırt pırt hediye kuponu kampanyası geliyor, içim gidiyor. Sen de en kısa sürede kavuşursun umarım :)

    Bayan Bakımlı; teşekkür ederim, ben de en çok onu sevdim sanırım

    Weba; aynen, ben de hala sahte mi diye düşünüyorum o fırçalar hakkında, birkaç tane almıştım,bazılarının sahte olduğundan eminim hatta... O günden beridir bişey almıyorum onlardan, daha da almam...

    Anisa; teşekkürler :))

    Melal; çok teşekkürler, tüm isteyenler kavuşsun :)) Loreal elini biraz çabuk tutsun bize de getirsin şu UD`leri, rahat rahat alalım

    Audrey; çok teşekkürler :)

    Balböceği; haha :) konu bizde satılmayan kozmetikler olunca oluyor öyle :)

    YanıtlaSil
  10. New York setin paleti harika gozukuyor! Hepsini gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  11. merhaba gercekten urunler çok guzel iyi gunlerde kullan acaba turkıye ye gınderıyorlar mı şipariş versem.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli