24 Nisan 2014

Nars Love New York Set

Nars bir süre önce New York ve Los Angeles olmak üzere 2 set çıkartmıştı. NY sete ilk gördüğüm andan beri takılmıştım. Sorduk, soruşturduk, "Belki Sephora`ya gelir" falan dediler ama gelemedi bize bu setler bir türlü. Her neyse, ben baya içten istemişim demek ki, alakasız bir şekilde alma imkanım doğunca hiç düşünmeden ekledim sepete...

Nars Love NY Set, 75$


Setin;1 yüz paleti, 1 gloss ve 1 ojeden oluşuyor. Ne küçük ne de büyük bir palet, tam kararında bir boyutta. 




1 allık, 1 bronzer ve 4 adet fardan oluşuyor palet. Bronzer meşhur Laguna, allık ise Amour.


Elimde olan diğer Nars allık paletlerinin aksine, Amour allık mat, canlı bir pembe. Orta tonlarda, çok koyu ya da çok açık değil. Pigmentasyonu oldukça başarılı, tek hamle ile yeterli gelen allıklardan. Paletin içerisindeki allık 5gram.


Laguna bronzer ise zaten elimde elimde vardı, (Nars One Night Stand palet) Genelde çok sevilen bir bronzer ama benim tenime tam uymuyor sanıyorum, daha doğrusu bronzer olarak MAC Riri duoblush benim için biraz daha önde, yani laguna dibini görebileceğim bir ürün değil malesef, palet içindeki miktarı 4,5gram. 


Gün ışığında tenimde duruşları ise tam olarak böyle.


Farların performansını allık ve bronzera göre bir tık daha geride buldum, hem tam olarak göründükleri renkleri vermediler hem de pigmentasyonları beklediğim kadar iyi çıkmadı. 


Aşağıda gördüğünüz renkler birkaç sefer sürülmüş halleri. 1 numara tenimde de, göz kapağımda da çok belli belirsiz durdu, 2 numara göründüğünden çok daha farklı durdu, palette morlu-pembeli bir renk gibi görünmesine rağmen, kahve tonlarında duruyor. (Gerçi daha çok işime gelir) 3 ve 4 numara ise hafif ışıltılı bakır ve sedef rengi. Mat olan 1 ve 2 numaraya kıyasla renkleri daha belirgin.


Dolce Vita gloss ise setin içinde en çok bayıldığım şey oldu sanırım.


Fotoğrafta göründüğü kadar turuncu değil, ambalajında göründüğü gibi bir pembe, gül kurusu gibi. Orgasm`dan sonra 2. Nars glossum oldu kendisi. Diğerinde olduğu gibi manasız bir kokusu var, sürdükten sonra değil ama sürerken rahatsız ediyor. Herhangi bir sim içermiyor, yapış yapış bir his bırakmıyor ve kalıcılığını da bir glossa göre başarılı buldum.


Son olarak da setin içinden Chinetown oje çıkıyor. Klasik bir bordo, ince fırçalı, ilk katı çok hızlı kuruyor ama 2. katı da sürdüğünüzde ekstra bir hızlı kuruması ya da ekstra kalıcılığı yok.



Özetle almasaydım kesinlikle içimde kalacak bir setti, kim ne dersin Nars`ın çabuk kirlenen mat ambalajlarına da bayılıyorum :) Sadece paletteki 1 far (en açık olan) beni hayal kırıklığına uğrattı ama kalanı severek kullanacağım ürünlerden oluşuyor.


2 yorum:

  1. Türkiye' ye nedense firmalar üvey evlat muamelesi yapıyorlar =/ Ne kadar güzel ürünler var getirmiyorlar =( Güle güle kullan bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan :)Ben de içini merak ediordum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli