14 Nisan 2015

MAC // Toledo Lipstic "Oxblood"


Ambalajlarına bayıldığımı söylediğim Mac Toledo koleksiyonundan 2 ürün almıştım. Birisi "kindergarten red" ombre allık, diğeri ise "oxblood" rujdu.





Koleksiyona şöyle bir göz ucuyla bile baktıysanız, yoğun kırmızı renklerin hakim olduğu rujları görmüşsünüzdür. İçlerinde çok hoş tonlar da vardı, ama kırmızıları daha nadir kullandığım için, hemen her gün keyfini çıkartararak kullanabileceğim bir renk olan "oxblood"a yöneldim. 


Ambalajı bana göre çok tatlı, beyaz olması da ayrıca hoşuma gitmişti, hemen kirlenecek gibi dursa da, henüz kirlenmedi. "oxboold" ruj mat seriden, benim Mac`de prolong wear`lardan sonra en sevdiğim yapı.


Klasik mat Mac rujlarından bir farkı yok yapı olarak, nemsiz, pürüzlü dudakların üzerine direk uygulandığında hoş durmuyor, nemlendirici üzerine uygulamak gerekiyor, tabi nemlendirici de rujun kalıcılığını biraz düşürüyor. Fakat dudaklarınızda kuruluk problemi yoksa, nemlendirici olmadan da hoş duruyor ve yeme- içme dahil, günün yarıısından fazlasını rahat çıkartıyor. 


Ben çok ten rengi gibi, çok açık nude tonları sevmiyorum. Severek kullandığım nude rujlarımdan birisi, yine "matte" seriden olan "velvet teddy"`di. Somon-şeftali arası bir renk. "oxblood`"un da ona oldukça benzediğini fark ettim, azıcık daha açık gibi.


"Velvet Teddy" bitince yenilemeyi düşündüğüm renklerden bir tanesiydi, iyi oldu. 
Toledo koleksiyonu ile ilgileniyorsanız, hala mağazalarda mevcut.

1 yorum:

  1. Merhaba gerçekten çok güzel bir ambalaj olmuş :) Bu arada seni yeni keşfettim ve takibe aldım :) Bana da beklerim :)

    http://ataleofbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli