22 Mart 2016

Wet n Wild // Mega Last Rujlar // Spiked with Rum, Mochalicous

Wet n wild Mega Last rujlar

Sağır sultanın bile duyduğu Wet n Wild Mega Last rujlar malumunuz. Yakın zamana kadar pek oralı olmadığım ürünler olmasına rağmen Başak`ın "Spiked With Rum" rengini çok beğendiğini söylemesi ve bunun üzerine benim de "güzelmiş şöyle bir bakayım" dememle tanışmış oldum. 



Wet n wild Mega Last Rujlar
Rose Bud - Spiked With Rum - Mochalicious
İlk seferde aradığım rengi bulamayınca başka renk aldım, ikincide buldum ama bir renk daha hoşuma gitti derken birden elimde 3 tane Wet n Wild Mega Last ruj almış oldum.



Wet n wild Mega Last Rujlar
Rose Bud - Spiked With Rum - Mochalicious

Renkler fotoğrafta oldukça gerçekçi yansımış sanıyorum.
Rose-Bud; mercan rengini anımsatan açık, pembemsi bir renk. 
Spiked Witt Rum; nar çiçeğine de benzeyen, kiremit rengini de anımsatan, çok koyu olmayan ve rahatlıkla günlük olarak da kullanılabilecek olan bir kırmızı. 
Mocha-licious; çok koyu olmayan bir kahve tonu. Sürüldüğünde ise kahveden çok kahve alt tonlu mürdüme benziyor bana göre. 

Renkleri oldukça sevsem de, bu rujların yapıları ve ambalajları pek başarılı değil maalesef. Kalıcılık ve benim genelde sevdiğim mat görünüm konusunda başarılılar fakat yapıları sert, sürümü zor, ruj dudağınızda bir türlü kaymıyor. Biraz uğraş ve dikkat istiyor kullanırken. Yeni seride çıkan renkler için yapının biraz daha başarılı olduğu söyleniyordu (Spiked with Rum ve Mochalicious) Minik bir iyileşme olmuş ama hala yeterli seviyede değil bana göre. 

İlk aldığım renk olan Rose-Bud`ın  yazısı da burada merak edenler için. Yapı ile ilgili bu kadar negatif değilmişim ama ilk 1-2 gün kullanıp hevesimi aldıktan sonra elim gitmedi kendisine bir daha.

Sonuç olarak 10.90`lık fiyatlarına göre güzel rujlar, renk skalaları da fena sayılmaz ama yapıları düşündürüyor. Benim gibi maymun iştahlılık yapıp 3 tane almaya gerek var mı emin değilim...

10 yorum:

  1. spıkedı bende bayılarak kullanıyorum hatta revlonun sultr rengıyle karıştırıyorum,aslında bırbırıne benzıyorlar dudakta. gule gule kullan sende yapıları muhteşem !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O renk de pek populer oldugundan yazmistim bir kenara ama denk gelemedim. Benziyorsa super!

      Sil
  2. bende bu rujların renklerini çok beğeniyorum ama yapıları konusunda seninle aynı fikirdeyim...

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan hepsini :) Ya bendeki Spiked with Rum yağ gibi kayıyor, hatta bu rujların yapılarını bildiğim için çok da şaşırmıştım kullandığımda. Bana denk geldi tek sanırım :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha, uretimi de ayni ayarda tutturamiyorlarsa demek ki :) eve gidince bi kere daha deneyeyim ama acimazsizlik mi yaptim acaba biraz

      Sil
  4. mochalicious çok güzelmiş bakayım ona..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel gozukuyor bence de ama bana yakismadi, hayal ettigim gibi de durmadi :/ muhtemelen kullanmayacagim :(

      Sil
  5. Stantlar hep kirli olduğu için pek yanaşmıyordum Görkem mehr muadili önerince yeni çıkan rengi tesadüfen yeni açılan talan edilmemiş bir gratiste bulunca kaptım meğer ne güzelmiş rujları . Seçimlerine bayıldım güle güle kullan not ettim bunları :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bana da benzer sebepten hic cekici gelmiyordu, tabsiye uzerine ozellikle aldim :)

      Sil

Yorumlarınız değerli