3 Nisan 2013

EV YAPIMI LİLA KUTU

Aylar önce kendi arkadaşlarımla, belirli aralıklarla hediyeleşmeye karar vermiştik. Onlara birbirimize gönderdiğimiz hediyeleri blogda gösterip, "siz de kendi arkadaşlarınızla yapsanıza" demiştim. O postlara tanımadığım kişilerden "biz de seninle hediyeleşelim" diye yorumlar gelmişti. 

"Tanımadığım birisi bana hediye gönderirken ne kadar özenebilir ki?" diye düşünmüştüm ama sonra 1 kişi ile hediyeleşmeye başladık. Bu paket, bakimliolmakasktir`ın bana gönderdiği 4. paket sanırım. Yine "iyi ki" dedirten bir paket geçti elime :)


Birbirimizi sadece bloglarımızdan tanıyoruz ama hediyenin yanında "şu ürünleri beğendiğine söylemiştin, o yüzden benzerini aldım", "parabensiz olduğu için deodorantı seversin diye tahmin ettim" diye notlar görmek insanı ne kadar mutlu ediyor bilemezsiniz. Ojenin rengini bile sevdiğim tonlardan seçmiş.


Uzaktaki tanımadığım arkadaşımdan bunlar geldi işte... Hepsi denenmek için sıra güzel güzel sıralarını bekliyorlar. Çoook teşekkür ediyorum :)) 

2 yorum:

  1. canımmm asıl ben teşekkür ederim şanslıyım ki bana evet dedin =) gerçekten bu kadar uzun süre devam edebileceğimizi düşünmemiştim ama iki ay sonra bir seneyi bitirmiş oluyoruz (:

    YanıtlaSil
  2. :)) vaay o kadar olmuş mu yaa :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli