31 Temmuz 2014

Nars // Light Reflecting Powder // Işığı Yansıtan Pudra

Nars Light Reflecting Powder, 7g, 105TL


Son zamanların en popüler makyaj ürünlerinden bir tanesiydi hatırlarsınız. Benim de o şekilde aklıma düşmüştü. Oldukça fazla övgü alan bu pudrayı hiç düşünmeden sepete atmıştım. 


Böyle hoş bir kese içerisinden çıkıyor ürün, ince bir süngeri, kılıfın içerisinde sünger için de ayrı bir gözü var. Normalde süngeri ile kullanmayı tercih etmediğimden, dokunmamıştım ama fotoğrafları çekerken fark ettim, gayet yumuşak ve kullanılabilir bir süngermiş.



Ürün 7 gramlık bir ambalajda, daha büyük olabilirmiş, çünkü çabuk tükeniyor.
Muhtemelen daha önce de okumuşsunuzdur ama beyaz, tebeşir sertliğinde ve hissiyatında bir ürün.



*Dokunulduğunda birazcık sert ve sanki yüze aktarması zor olacakmış gibi bir hissiyat verse de, birkaç fırça darbesiyle gayet kolay uygulanıyor ve anında cilde güzel bir aydınlık veriyor.

*Simli ya da aşırı parlak değil. Aşağıda kolumda gördüğünüz; fotoğraf için biraz fazla uygulanmış hali. Yüzünüze biraz daha dağıttığınızda oldukça hoş gözüküyor.

*Bu pudranın fotoğraflarda ayrıca güzel çıktığı söyleniyor ama onu test etme şansım olmadı henüz.

*Yağlanmayı geciktirmek, parlamayı önlemek gibi, standart pudranın işlevlerini pek yerine getiremiyor. 

*Yağlı ciltli biri olarak oldukça rahat kullandım. Genelde mat fondötenler tercih ettiğim için, ekstra pudra gereksinimi duymam çok fazla. Bu ürün mat fondötenin bıraktığı donukluğu kırmak açısından da hoş oluyor.


Özet olarak verdiği yerinde ve sağlıklı aydınlık hissini sevdiğim, bittiğinde koşa koşa olmasa da, uygun bir fırsatta yenileyeceğim bir ürün oldu benim için.  İçeriğini merak edenler için de, aşağıdaki gibi ; 




2 yorum:

  1. Bu pudrayı çok seviyorum hatta blogda incelemesini yaparken en zevk aldığım ve yazısını en güzel şekilde yazdığım tek ürün oldu. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli