16 Ocak 2013

LİLA KUTU OCAK

2013`ün ilk Lila Kutu`su geldi. Bugün iş yerinde zaman geçmek bilmedi, sıkıldım, yoruldum, başım ağrıdı vs vs. Resmen Lila Kutu ile avuttum bütün gün kendimi ama değmiş mi bakalım ?


Şu kartpostallar çok hoşuma gidiyor, öncelikle onu söylemeliyim. Yapanın ellerine sağlık, atmıyorum saklıyorum ben :)


Ürün sayısı olarak oldukça dolu bir kutu çıktı ama hızlıca bi karıştırınca pek bir şey bulamadım.


Missha testerları; bir tanesi yüz yıkama jeli, diğerinin üzerinde İngilizce bir açıklama yok maalesef. Açınca anlarız ne olduğunu. Missha`lara sevindim aslında ama tek kullanımlık çok minik ürünler.

Ozoxlive cilt bakım jeli; bu ürüne gıcık oluyorum. Daha önce de çok sefer çıktı Lila Kutu`dan. Yararlı mıdır, iyi midir, kötü müdür bilemiyorum ama o kadar kötü bir kokusu var ki... Direk çöpe atıyorum. 


Lavera çeşitli krem testerları; değişik yüz kremleri var. Paketleri güzel gözüküyor ve organik ürünler olduğu yazıyor üzerinde.

Pastel parfüm testerı; Rock Chic, klasik ve yoğun bir koku gibi geldi bana, pek sevmedim.


Toni&Guy saç kremi; yıpranmış saçlar için olan çeşidinden 50 ml`lik bir deneme boyu. Sanırım paketteki en kayda değer ürün kendisi.


Lavera Lip Balm; %100 organik ibaresini gördükten sonra kullanılabilir dediğim ürün :) 

Tend Skin Cilt Solüsyonu; kıl dönmesi, batık oluşumu, cilt hassasiyeti gibi durumlarda kullanılabilecek krem diyor ?

Barielle Manikür Pedikür kremi; ölü derileri soyup nemlendirir diyor bu ürün için de. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben böyle evde bölünmüş de getirilmiş gibi ambalajları sevmiyorum, kullanasım gelmiyor.


Ve son olarak da Dr. Angel genital bölge temizleme mendilleri vardı. Bu ay Lila Kutu çok kötü olmamakla birlikte pek tatmin edici de değildi maalesef. Yeni yılın ilk kutusu daha iyi çıkar diye ümit ediyordum doğrusunu isterseniz.

Siz ne dersiniz sevdiniz mi ? Ben iyimser mi davranmışım yoksa ??

14 yorum:

  1. bence de canım güzel değil bu ay
    bende beğenmedim. hep tester ürün var.geçen ay daha kayda değer şeyler vardı bence..böyle giderse iptal ettirmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. ya ben de hep öyle diyorum ama ben iptal edince çok güzel şeyler geliyor :) Bir de başkalarında görünce aklım kalıyor :)

    YanıtlaSil
  3. evet eskisi gibi tam boy yada seyahat boyu değil ürünler :)ama aklın kalmasından da iyidir, bende düşünüyorum yeniden üyelik almayı, umarım biraz daha işe yarar ve gramaj olarak artışı gelecek aylardan itibaren hep birlikte görürüz.

    YanıtlaSil
  4. Poset tester koyup gecistirilmis havasi var hep kutularda tabj turkiye de deneme urunu ese dosta dagitildigindan markalarda kutu olayina yanasmiyor pek sanki..renkli kozmetik olsaydi biraz daha yeni cikan urunlerden mesela..

    YanıtlaSil
  5. off evet eşe dosta dağıtma nasıl bir muahebbetir ya. Sen bi dünya alışveriş yaparsın ama testerları kalmamıştır nedense :) Renkli kozmetik konusunda da haklısın. En azından 1 tane olsaydı

    YanıtlaSil
  6. @makeupparfume: ben de iptal etmiştim ama baktım aklım kalıyor yeniden başladım cidden aklımızın kalmasından iyidir ya. ALıp alıp söylenmeye devam :))

    YanıtlaSil
  7. Bir ay iyi bir ay basit kutuyla kendilerini dengede tutuyorlar bence.Ara sıra güzel ürünler geliyor ki abonelikler azalmasın.

    YanıtlaSil
  8. 1 ay iyi 1 ay kötü olsa tamam da, sanki 2`ye 1 gibi o oran :(

    YanıtlaSil
  9. mishanın üstünde hiç açıklama olmayan ürünü bir adet gece bakım serumu.. dün gece sürdüm bitti zaten.. o oxileri de atmaa clde çok iyi geliyor onlar kötü kokuyor ama.. en azından eline ayağına sür.. iyi gelecektir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Audrey tesekkur ederim :) bari 2-3 seferlik olsaymis ama neyse. oksijen urunlerini bi sfer denedim de yok hic tahammul edemiyorum ya, cok feci :)

      Sil
  10. yıla nasıl başlarsan öyle gidermiş:) lila kutu kötü çıktı ama inşallah kötü gitmez..:)

    YanıtlaSil
  11. bu ayki kutuyu pek beğenmedim bloglarda sevgililer günü dolayısıyla şubat sayısı doludolu olablir :)

    YanıtlaSil
  12. Liu; onu unutmuştum ben. Umarım öyle olur :)

    YanıtlaSil
  13. lavera ürünlerini kullanan biri olarak tavsiye edebileceğim bir marka su ana kadar kullandıgım tüm cilt ve makyaj ürünlerinden yana hiç bir sıkıntı yasamadım aynı zamanda lips stıck ürünleri de çok etkılı bence hem dudakların özelliklede kış aylarında nemını koruması ve hafıf bir renk verme dogal durması çok güzel duruyor dudakta..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli