13 Ocak 2013

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje

Nail Trick ojeleri ilk duyduğumda çok merak etmiştim, asetona gerek duymadan soyularak çıkartılabilen oje kulağa oldukça pratik ve güzel gelmiyor mu? 


Sonra unutup gitmişim, geçen ay Lila Kutu`dan çıkınca hatırladım ve dün merakla denedim. Ojenin sürümü oldukça kolay, güzelce kurudu ve pürüzsüz bir yüzey oluştu. Buraya kadar her şey güzeldi fakat 2. gün uçlarından ufak ufak soyulmalar başladı. (Genelde tüm koyu renk ojelerde olduğu gibi)

Asıl önemli olan soyarak çıkarma faslı ise tam bir hayal kırıklığıydı. Tek parça halinde kaldırmak çok zor, bir kaç küçük parçaya ayrılarak çıkıyor. Asetonla çıkarsam çok daha pratik olacaktı yani. Daha kötüsü de, tırnağımın üst tabakasından da bir şeyler kaldırdı ve ojeleri çıkardığımda tırnaklarımın çoğu soyulmuş ve sağlıksız gözüküyordu. 

Özetle ben pek sevmedim bu ojeyi, para verip alsam üzülürdüm. Başka deneyen var mı ?

7 yorum:

  1. Daha önce kullanmadım. İlk cümleyi okuyunca önce bir heyecanlandım ohh dedim kurtulduk asetondan. Ama malesef bu daha da kötüymüş tırnaklara zarar vermesi kötü olmuş.

    YanıtlaSil
  2. hımmm pek de pratik değil gibi, hem tırnağı asetondan daha çok yıpratıyor anladığım kadarıyla

    YanıtlaSil
  3. evet aynen öyle oldu maalesef. hem pratik değil hem de cidden kötü oldu tırnaklarım :(

    YanıtlaSil
  4. geldiğinden beri deneyeceğim ama daha önce lancome'unkini denemiştim yıllar oldu o zaman da berbat birşeydi sevmemiştim şimdi de seveceğimi sanmam..

    YanıtlaSil
  5. audrey ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim ama lancome bile beceremediğine göre bunun böyle olması normal tabii :)

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok kötü:(
    Denedim banada Lila Kutu'dan çıkmıştı denemeseydim keşke:(

    YanıtlaSil
  7. @çağla terzi: keşke daha önce deneyip yazsaydım :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli