25 Şubat 2014

Lancome // La Vie Est Belle EDP

Lancome La Vie Est Belle, 50ml, 190-220TL


Lancome`un geçen yıl çıkarttığı ve kendini oldukça merak ettiren parfümlerinden birisiydi La Vie Est Belle. Hem ismi (Hayat Güzeldir), hem şişe tasarımı hem de tanıtım yüzünün Julia Roberts olması ile benim beğenimi kazanmıştı zaten. Bir iki yerde koklayıp, küçük bir testerına da ulaştıktan sonra, beğenim iyice arttı. 

Parfüm işi zevk meselesi ve çok değişken fakat mutlaka bir ara denemeniz parfümlerden bence. Kendi açıklamalarıyla Pallida süseni, Yasemin zambak özütü, Portakal çiçeği özütü, Paçuli esansından oluşuyor. Ben çiçek kokularını sevmeyen, meyveli tatlı kokuları seven biri olarak bu parfümü oldukça beğendim. 


Bana göre çok ağır bir koku değil ama çok hafif olmadığını da kabul etmek gerekir. Kalıcılığı da hiç fena değil bana göre. Gün içinde üzerimde kaldığını düşünüyorum.  Giysilerimde de birkaç gün kalabiliyor. EDT değil EDP olmasını da sevdim bu yüzden. Parfüm fiyatları oldukça değişken olabiliyor bildiğiniz gibi. Ben en uygununa Sephora`da denk geldim. 30ml`lik şişe ve yanında 50ml`lik vücut losyonu ile 99TL`ydi. Bu arada vücut losyonu da harika kokuyor. Tekrar denk gelirsem 1 kutu daha alacağım kesinlikle. Uzunca süre değiştirmeyi düşünmüyorum bu parfümü sanırım.


4 yorum:

  1. Gerçekten harika bir kokusu var. Aynı şekilde rastlarsam ben de almayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Çok seviyorum bende bu kokuyu.Hatta elimin altında sürekli bulunsun dediklerimden :)
    Güle güle kullanman dileklerimle....

    YanıtlaSil
  3. benimde son zamanlarda tanıştığım en iyi koku bu,bitince tekrar alırımda bence kalıcılığı gayet iyi,tek bir fısla bile buram buram kokusu geliyor burnuma.

    YanıtlaSil
  4. Kybele Renkleri, Bu şekilde cidden uygun oldu fiyatı. Umarım ben de denk gelirim tekrar.

    Makyaj Kelebeği; teşekkürler :)

    Busesinem; bende o kadar buram buram değil ama oldukça kalıcı yine de

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli