6 Şubat 2014

MAC // Magnetic Nude 128 Numara Allık Fırçası

MAC 128 Numara Allık Fırçası, 90TL


128 numaralı allık fırçası çok aklımda olan bir fırça değildi, hatta farkında da değildim sanırım. Başka bir fırçaya bakmak için MAC mağazasına uğradığımda fark ettim. Bu fırça Magnetic Nude koleksiyonunun sınırlı üretim fırçası. 


Boyu klasik 18cm. İlgi çekici yanı ise bir tarafının doğal kıllardan, bir tarafının yapay kıllardan yapılmış olması. Pratikte çok fazla bir şey fark edemedim ben, ama teoride güzel :)


Zaten yassı bir fırça olduğu için, iki tarafını 2 ayrı malzeme için kullanmak mümkün. Tek ürün için daha kullanışlı tabii ki. Bir tarafı doğal kıllardan, beyaz renkte. Ben kullandıktan sonra fotoğrafını çektiğim için pembe olarak görüyorsunuz. Diğer tarafı da siyah, yapay kıllardan.


Yatık bir şekilde kullandığınızda allık için ideal oluyor, dikey şekilde kullandığınızda ise bronzer, gölge ve aydınlatıcı için çok uygun oluyor. Yumuşaklığı normal, rahatsız edici bir sertliği yok. Allıklarımda belirgin bir tozutma da yapmadı. 


Söylenecek çok da fazla bir şey yok, oldukça işlevsel ve kullanışlı. Gittiğim mağazada (Taksim) kalmamıştı, ben netten aldım. Hala online sitelerinde mevcut. Koleksiyon ürünü de olduğu için vakit kaybetmeden almak istedim. 2 haftadır da çok severek kullanıyorum. Kocaman allık fırçalarından değil de böyle daha derli toplu, küçük boyutlu fırçalardan hoşlanıyorsanız bir bakın mutlaka.

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Bloğunuz çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğuma takipçi olmaya beklerim. Çok sevgiler
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli