11 Kasım 2014

Bitenler // Kasım 2014



Clinique Anti Blemish Köpük Temizleyici; 
Bazen sıkılsam da kürkçü dükkanı gibi sürekli geri döndüğüm ürün. Yağlı cildim için beğendiğim bir ürün olmasının yanı sıra köpük olmasını da seviyorum. Buna alıştıktan sonra normal kıvamlı ürünleri kullanması daha zahmetli geliyor.

Clinique Anti Blemish Maske;
 Kil bazlı bir maskeydi, kavanozda değil de tüpte olması oldukça avantajlıydı. Çok bereketli bir ürün oldu, 2 yıla yakın kullandım sanıyorum (her hafta düzenli olmasa da) Kıvamı çok koyu değildi. Kullandıktan sonra herhangi bir tahrişe, yanmaya ya da kuruluğa sebep olmuyordu. Temizleme etkisi de normaldi diyebilirim. 

Kiehl`s Clearly Corrective Leke Serumu;
Lekelerimi kısmen geçirdiğini düşündüğüm ve yapısını oldukça sevdiğim, önümüzdeki baharda tekrar almayı düşündüğüm bir üründü. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Boş şişesini de atmayıp, Kiehls`e geri götürmek üzere bir kenara kaldırıyorum. 

Cyrene Argan Yağı; 
Bu yağı iki seferdir alıyorum (Lila Kutu`dan). Saf argan yağı olduğu yazıyor üzerinde, saf mıdır değil midir çok anlayamıyorum fakat etkisinden memnunum. Genellikle saç ürünlerimin içine bir miktar karıştırıyorum. Bazen de Bioderma H2O`nun içine birkaç damla damlatıyorum.   


Oral-B Yedek Fırça; 
Şarjlı diş fırçamdan çok çok memnunum. Bu şekilde ikili başlıkları da 30-35 liraya satılıyor. İkili bir paket 8-9 ay kadar gidiyor bana. 7-8 senedir de bu dış fırçasını kullanıyorum, değiştirmeyi düşünmüyorum.  

Toni&Guy Yıpranmış Saçlar İçin Saç Kremi; 
Ekstra bir etkisini görmedim. Sıradan bir saç kreminden belki ufacık bit tık daha iyiydi ama o kadar. Fiyatı da diğer ürünlere göre yüksek, o yüzden tekrar almayı düşünmüyorum. 

John Frieda Sheer Blonde Şampuan; 
Daha önce de yazmıştım sanırım, kumral saçlarımda pek bir etkisi olmadı. Sadece şampuan olarak da memnun kalmadım, o yüzden tekrar almayı düşünmüyorum.

Bee Beauty Vanilla & Cheesecake Peeling;
Yağlı ve zor durulanan yapısına rağmen kokusunu ve tanecik boyutlarını, yoğunluğunu oldukça sevdiğim, halihazırda 2-3 kutu daha stokta tuttuğum vücut peelingi.

Marc Jacops Honey EDP;
Nasıl koktuğuna dair hiç bir şey hatırlamadığım, dolayısı ile beni pek etkilemeyen parfüm.


Garnier Pure Active; 
Bir derginin içinden çıkan deneme boyuydu, ister peeling, ister maske gibi kullanılan ürünlerden. Bıraktığı hissiyattan pek etkilenmemekle birlikte, kötü de bulmadım ama kokusu beni rahatsız etti. Bildiğiniz cif kokusunu çağrıştırdı bana. O yüzden tekrar kullanmayı düşünmüyorum.

Sephora Super Supreme Body Butter; 
Butter dedikleri için yoğun bir kıvamı var ama kokusunu ve nemlendirmesini sevdim. Çok yoğun değil, kıvamında bir nemlendirme salıyor ve kolay dağılıyor. İçeriği bu minik paketlerde var mıydı emin değilim ama içeriği de fena değilse, tam boyunu almak isteyeceğim ürünlerden bir tanesi.

Laura Mercier Flawless Skin Peeling; 
Ben bunu dalgınlıkla baz zannederek, tam evden çıkmak üzere acele acele makyaj yaparken kullandım. Peeling olduğunu fark edince de çok hızlı bir şekilde yıkadım. Dolayısı ile pek bir şey anlamadım üründen. 

Kiehl`s Midnight Recovery Göz Kemi; 
Alışverişlerimden birisinde verilen seyahat boy göz kremiydi. Oldukça uzun süre kullanılacak kadar da ürün vardı içinde. Bende pek belirgin bir etki yaratmamasının yanı sıra, kolay da emilmedi. Sanki uygun olmayan bir şey sürmüşüm gibi bir ıslaklık bırakıyordu her seferinde göz altlarımda. Belki de göz kremini çok minik ölçülerde sürmeyi başaramadığımdandır bilemiyorum ama kullanırken rahatsız oldum açıkçası. 

Clinique Chubby Stick Super Strawberry;
İnternet alışverişlerinden gelen, seyahat boy olmasına rağmen oldukça bereketli olan ürünlerden bir tanesi daha. Ruj kadar belirgin bir renk vermeleri olmamasına rağmen chubby`leri seviyorum. 

6 yorum:

  1. Renkli kozmetik biten yazılara bayılıyorum. Darısı başıma :))

    YanıtlaSil
  2. Ne cok sey bitirmisin, cok güzel! Kiehls Serum yorumun dikkatimi cekti, ben sirf kokusunu begenmedigim icin birde satici kadininda kullaniyorum demesine ragmen cildinde lekeler oldugu icin almamaya karar vermistim :)

    YanıtlaSil
  3. Midnight Recovery Eye bende bahsettiğin soruna neden olmadı, aksine çok hızlı emiliyor. Cilt tipi ile de alakalı olabilir, benim göz çevrem hafif nemsiz.

    YanıtlaSil
  4. Argan yagini hic h2o nun icine koymak aklima gelmemisti :) gelsin yeniler cnm

    YanıtlaSil
  5. Balbölceği; benim de 1tanecik bitmiş ki. Ben de daha fazla bitirmek istiyorummm

    Viva MAkyaj; :) Benim de tüm lekelerimi geçirmedi ama azalttı, Clinique`in leke serumu daha etkili oldu bende ama bunun da kullanımını ve bıraktığı hissiyatı sevdim. Birini kışlık birini yazlık yapacağım sanırım :)

    Onorr; ya bilmiyorum, çok kuru ya da yağlı değil göz çevrem, ürün birazcık da beklemişti ondan mı oldu bilmiyorum ama sevemedim :/

    Makyajlı Kareler; pek de bir işe yaramadı zaten :) maksat kullanmak olsun işte

    YanıtlaSil
  6. Maşallah bitirdiklerinize darısı başıma ürünlerim bitsin de artık yenilerini alayım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli