10 Kasım 2014

Kiehl`s // Artfully Made

Kiehl`s farklı duruşu ile beğenimi kazanan markalardan, alışveriş yapmaktan keyif aldığım markalardan bir tanesi. Bu sefer "Artfully Made" adı altında bir proje imza atmışlar. Hoş bir görsel şölen olmuş. Benim en beğendiklerim aşağıda; 


"Dünyanın farklı yerlerinden çok sayıda sanatçının Kiehl's ürünleri, kullanılan içerikler ve Kiehl's markası için yarattıkları hikayeleri işledikleri, sanat değeri taşıyan çalışmaları bir araya getirdikleri ”Artfully Made” projesi Kiehl's olarak ilham aldıklarımızı değerli sanatçıların ustalıkları ile birleştiren gurur duyduğumuz bir çalışma!"




Powerful Wrinkle Reducing Cream;
Cildin elastikiyetini  %32 oranında arttırdığı klinik olarak kanıtlanan Powerful Wrinkle Reducing Cream, çizgi ve gözeneklerin görünümünü azaltırken, cilt dokusunu da  düzeltiyor.  İçeriğinde bakır sadece bir içerik değil aynı zamanda ünlü tasarımcı Tom Davie  için bir ilham kaynağı.



Ultra Facial Oil-Free Gel Cream, Rosa Artica, Powerful Wrinkle Reducing Cream;
Kiehl's cilt bakım felsefesine göre 3 temel adım bulunur; Temizleme ve Tonikleme, Nemlendirme, Koruma. Kiehl's cildin nem ihtiyacını gidermenin çok önemli oldugunun bilincinde olarak farklı cilt tipleri ve endişeleri için özel formüller geliştirir. Rosa Artica, adını aldığı diriliş çiçeğiyle cildi nemlendirirken elastikiyetini de geri kazandırır. Ultra Facial Oil-Free Gel Cream yağlı ciltler icin en iyi nemlendirmeyi sağlarken, Powerful Wrinkle Reducing Cream'in içeriğindeki bakır kırışıklıklarla etkin bir şekilde savaşır.



Ultra Facial Oil-Free Gel Cream;
Cildi fazla yağdan arındırarak parlamayı önlemek ve cildin nem bariyerini güçlendirmek için bu etkili formül nem tazeleyen lmperata Cylindrica Çöl Bitkisi ve cildin nemi 24 saat korumasını sağlayan Antarktisin içerir. Düzenli kullanımda, bu hafif yapılı jel krem parlaklıkla birlikte gözenek görünümünü de azaltır. Paraben, renklendirici, parfüm içermeyen bu formül içindeki mentol türeviyle ciltte ferah bir his bırakarak vazgeçilmez bakım kreminiz olacak!



Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash;
Kadife çiçeğinin nazik dokusunu içeriğinde barındıran Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, cildinizi derinlemesine temizlerken ardında yumuşacık bir his bırakır. Su ile aktifleşen yoğun ve bol kopuğu sayesinde gözenekleri temizleme ve görünümünü azaltmakta iddialı olmasını yanında yeni gözenek oluşumlarını da engeller.



Facial Fuel;
Maceraperest karakteriyle erkeklerin ruhuna hitap etmeyi bilen Kiehl's erkeklere özel cilt endişelerine odaklanarak sunduğu çözümlerle çok seviliyor. Facial Fuel formulundeki C ve E vitaminleri, Kestane özü ve Soyanın bir araya gelmesiyle erkek cildinin ihtiyaç duyduğu nem ve beslenmeyi sağlar. Mat ve yorgun cildi de toparlayan Facial Fuel erkeklerin cilt bakımında vazgeçilmezi olacak.


Midnight Recovery Concentrate;
%99.8 doğal içeriğiyle ünlenmiş Kiehl'sin en sevilen gece bakım iksiri Midnight Recovery Concentrate gece boyunca cildinizin tazelenmesine, onarılmasına ve cilt bariyerinin yenilenmesine destek vererek güne canlı başlamanızı sağar. Sabahları cildinizin gençleşmiş, sağlıklı ve pürüzsüz olmasını sağlayan Midnight Recovery Concentrate, Lavanta içeriğinin sağladığı doğal kokusuyla da huzurlu bir uykuya dalmanızda yardımcıdır.

4 yorum:

  1. reklam yazısı mı bu?

    YanıtlaSil
  2. Pudra; Hoşuma giden bir basın bülteni

    YanıtlaSil
  3. Üc ürünlerinin testerlerini denedim gecen ay ama pek begenmedim, tabii tamamen fikir sahibi olmak icin bir ürünü komple kullanmak gerekir, cokda pahali ürünler maalesef yoksa ne olacak alayim deneyim derdim :)

    YanıtlaSil
  4. Viva makyaj; urunleri begenip begenmemek kisiden kisiye oldukca degisken tabi ama aciksasi benim de kiehls'den denedigim 10 urunden 3 ya da 4 tanesi devamini alacagim urun oldu. Banko her urunlerini begenemiyorum ben de ama deneme boy urun, bos ambalaj kampanyasi cesitli cevre duyarliliklari, magazalardaki ilgi vs hosuma gidiyor. Fiyatlari da estee, clinique, lancome ayarinda gibi sanki. Onlara kiyasla cok ucuk bulmuyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli