26 Ekim 2015

Kiehls // Creme de Corps Vücut Nemlenricisi



Kiehls Creme de Corps; soya sütü ve balla çırpılmış vücut nemlendiricisi olarak tanıtılıyor. Bir alışverişim sırasında seyahat boyu hediye edilince tanıştım ve oldukça sevdim bu body butterı.


Yumuşak, kolay sürülen, kolay emilen, yapış yapış ya da yağlı bir hissiyat bırakmayan bir yapısı var. Nemlendirmesi çok çok muhteşem olmasa da oldukça yerinde ve yeterli. Bir süredir hem el kremi hem de vücut kremi olarak severek kullanıyordum. 

Yapısı ve etkisi güzel fakat bu kremi oldukça fazla sevmemdeki asıl etmen kokusu!! Balın ağır bastığı, tatlı bir kokusu var. Koku oldukça yoğun ve baskın olduğundan denemeden almamakta fayda var. Hoşunuza gitmeyecek tarzda bir kokuysa büyük kayıp olur çünkü. Burt`s Bees`in ballı el kreminin kokusunu biliyorsanız, ona benzer ama kesinlikle daha hoş bir koku diye tarif edebilirim. Örneğin eşim o kremin kokusuna katlanamazken, bundan hoşlanıyor.


Bendeki ürün seyahat boy olduğundan tam içerik listesini fotoğraflayamadım ama

  • Beta karoten
  • Jojoba yağı
  • Shea yağı ve
  • Skualan (zeytinden çıkarılan bir yağ çeşidi) içerdiği ve 

  • paraben, 
  • silikon
  • glikol içermediği belirtimiş.

Ürünün kötü sayılabilecek tek yanı büyük ambalajı ve nispeten yüksek fiyatı sanıyorum. 225 gramlık bir ambalajda, 115tl`ye satılıyor.  Normalde vücut nemlendiricisine bu fiyatı vermeyi düşünmediğim için hiç alıcı gözüyle bakmadığım bir üründü fakat bir süre kullanınca oldukça sevdim. Yeni yıl için çıkarılacak olan renkli ambalajları da oldukça akıl çeldirici gözüküyor. Bütün kış boyunca hem el kremi hem de vücut nemlendiricisi yerine kullanırım bahanesi ile bir fırsat yaratabilirsem tam boyunu alabilirim belki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli