12 Temmuz 2017

MAC // Retro (Satin) Lipstick


Yıldan yıla beğendiğim rujların rengi bile değişiyor. Bir iki yıl önceye kadar kırmızılardan, koyu tonlardan yana yakıla kaçıp, pembelere koşarken şimdi pembeler (özellikle de mavi alt tonlu olanlar) zerre hoşuma gitmiyor. 

Bir süredir çok çok belirgin olmayacak yani günlük de kullanılabilecek kahve alt tonlu bir kırmızı ruj arayışım vardı. Mac Retro bu arayışıma cevap oldu.







Mac Retro Satin yapıda, bana göre tam bir kahve-kırmızı. Mac`e göre pembe, şeftali alt tonlu. Ben ne pembe ile ne şeftali ile bağdaştıramadım ama bilemem. Çok iddialı bir renk olmasa da, denenip alınmasında fayda var. Bende çok koyu durmuyor, günlük olarak da rahatlık kullanıyorum. Hatta son zamanlarda sıklıkla kullandığım ruj oldu sanıyorum. 

MAC Viva Glam III`ün swatchlarını çok beğenmiş ve denemiştim ama o bana biraz iddialı geldi, Retro birebir aynı tonda olmasa da, ona yakın ama günlük olarak daha rahat kullanılabilir versiyonu gibi düşünüyorum. Uygun fiyatlılar içinden de Wet n Wild - Spiked with Rum dupe gösteriliyor. -İnternetten baktığım kadarı ile baya andırıyor-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli