1 Temmuz 2013

YVES ROCHER // İndirim Alışverişi

Yves Rocher`ı bazı ürünlerini ciddi anlamada beğeniyorum, geçenlerde %50`ye varan inidirim başlayınca ne zamandır almak istediklerimi alayım dedim.


Alışverişimi internet sitesinden yaptım, mağaza indirimleri aynen geçerli. Sitenin adres tanımlama kısmını çok yetersiz bulsam da, internet alışverişi daha rahat oluyor. Genelde aldığımın ertesi günü yada 2. günü kargolanıyor ürünler. ..



Framboise Organic Rasberry Sabun 4,90TL
Günlük olarak sabun kullanma alışkanlığım yok, duşta da kuru tutmak sorun oluyor. Siparişimi kargo bedava tutarına (75TL) tamamlamak için almıştım sadece. Kokusu çok tatlı. Belki kullanırım, belki de çekmecede kıyafetlerimin arasına koyarım.


Lavantalı Ayak Peelingi, 12,90TL
Henüz deneme şansım olmadı, yapısını seveceğimi düşünüyorum ama kokusundan hoşlanmadım. 


Anti-Chute Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan, 13,90TL
Etkini yitirmesin diye zaman zaman kullanmayı bıraksam da, çok severek kullandığım, gerçekten saç dökülmemi azaltan şampuan. Genelde indirime pek girmiyordu ama bu sefer baya düşmüş fiyatı, öyle olunca 3 şişe aldım. Biri banyodaki yerini aldı bile, indirim bitmeden bikaç şişe daha alabilirim belki. 


Organic Vanilla Duş Jeli, 14,90TL
Daha önce kullandığımda çok beğendiğimi hatırlıyorum, ne zamandır alınacaklar listemde vardı zaten. Şişenin ağzı çok büyük olduğundan ve çabuk bitmesini istemediğimden, bir de pompa aldım yanına (1,5TL)


Ve hediye çanta, ne desem bilemedim. Fotoğrafta da pek güzel gözükmüyordu zaten ama kendisi iyice kötü çıktı. Boyut olarak da anlamsız. Hediyenizi kendiniz seçme şansınız var bu arada; bu çanta, ayak törpüsü ya da kolye seçebiliyorsunuz. En mantıklısı ayak törpüsüymüş. Yves Rocher`ın bu tarz hediyelerinin başarılı olmadığını bile bile yine düştüm aynı hataya...

Neyse hediyenin manasızlığı bir yana indirim güzel olmuş, beğenilen ürünleri stoklamak için de, denenmek istenen ürünler için de iyi fırsat. Bunların haricinde mağazadan da 20ml`lik küçük edt`lerden aldım (9,90TL) kalıcılığını denemek istiyordum. O yüzden küçük ambalaj ve uygun fiyat oldukça makul geldi...

6 yorum:

  1. Hepsi çok güzel gözüküyo, indirimli fiyatları da çok uygunmuş. Güle güle kullan.:))

    YanıtlaSil
  2. merhaba aldıklarını güle güle kullan :) benim bir sorum olacak :) şampuanı bende severek kullanıyorum sen zaman zaman bıraktığını yazmışsın bunu ne kadar zaman da bir ve ne kadar süreliğine yaptığı söyler misin bende yavaş yavaş etkisinin azaldığını düşünmeye başladım :) yardımcı olursan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Muge. Belli bi duzende yapmiyrm ama genelde 2siseden fazla ust uste kullanmiyrm. Bikac hafta sonra tekrar kullanmaya basliyrm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler cevap için :) bende öyle bir rutin yapayım etkisini korur en azından :)

      Sil
  4. Benim de bu aralar saç dökülmem var denesem iyi olur :)

    YanıtlaSil
  5. Şampuandan cidden memnunum kesinlikle dene

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli