10 Temmuz 2012

Kozmotrend Alışverişim: LA ROCHE POSAY TONİK


Sonunda Kozmotrend`den ben de alışveriş yaptım. Açıldıklarından beri çok güzel kampanyalar yaptılar aslında. Güzel hediyeler falan verdiler ama ben bir türlü denk gelemedim o kampanyalara. Geçenlerde "Günün Fırsatı" sitelerinden birisinde indirim çeki satıyorlardı belki denk gelmişsinizdir. Onlardan aldım 1 tane.

20 TL`lik  indirim çekini 3TL`ye aldım (50TL ve üzeri alışverişlerde geçerliydi). Fiyatlarını sık sık takip ettiğim bir kaç site var. Kozmotrend`de bunlardan bir tanesiydi, fiyatları gayet uygundu ama bir sürü indirim çeki sattıklarından mıdır bilemiyorum, fiyatlara zam gelmiş. En azından benim almak istediğim ürünlerin hepsi öyleydi. Bioderma almak istiyordum, aklımda 1-2 ürün daha vardı ama fiyatları fazla geldi.

Neyse fazla uzatmadan alışverişime geçeyim.


Kutu gayet sağlamdı, hiç bir tarafı yamulmamış, kırılmamış. Elimde olması gereken süreden 1 gün geç ulaştı ama o da kargodan dolayı oldu. Akşam yaptığım alışveriş ertesi gün site tarafından kargolanmıştı.


Ürünlerin paketlenmesi vs. güzel geçiyorum oraları. Ne aldığıma geliyorum;


La Roche-Posay Effeclar serisinin toniğini aldım. Yağlı ve sivilceye eğimli bir cildim olduğundan, yüzüm için kullandığım ürünler önemli benim için. Kısacık bir özet geçmem gerekirse; şu an kullandığım Clinique serisi bitmek üzere. 3-4 güne kadar indirimden stok yaptığım Bioderma`ya geçeceğim ama toniğim yoktu. Yüzümü yıkama jeli ile yıkadıktan sonra tonik kullanmayı seviyorum. Bioderma`da öyle bir ürün göremedim ben, o yüzden La Roche Posay tercih ettim. Yoksa Bioderma ile aynı seriden olsa daha iyi olurdu.


Diğer bloglarda bu ürün hakkında net bir bilgi bulamadım. Genelde direk tonik için değil de Effeclar serisi için yazılar vardı. Toniği de bir kaç kişi beğenmiş, bir kaç kişi de beğenmemiş. Ben de denemek istedim. İçeriği benim hoşuma gitti. Salisilik asit, sitrik asit ve alkol sivilceli ciltlere iyi geliyor. 


Yanına da pastelin 116 numaralı bu ojesini ekledim. Çok güzel bir renk, şeker gibi. Henüz deneme fırsatım olmadı ama umarım sürünce çok açık durmaz, rengi belli olur.

Siparişime ojeyi de ekledim çünkü tonik 48 TL`yidi, çeki kullanabilmem için 50 TL olması lazımdı alışverişimin. İkisi birlikte 50,45 TL oldu. Çeki kullanınca 30,45 TL ödedim ama şunu söylemeden geçemiyceğim; toniğin fiyatı diğer sitelerde 35-39TL. Aynı ürün, aynı miktar. Arada bu kadar fazla fark olması hoş değil. Tamam başka site o an kampanya, indirim yapmıştır olabilir ama indirimsiz fiyatı 39, indirimli 35 liraydı diğer sitelerde. Yani 20 liralık indirim çeki kullanmama rağmen 5-6 lira daha uyguna aldım! 

Sipariş notumda 2 adet tester ürün istemiştim ama ellerinde olmayabilir, olmak zorunda da değil zaten. Ben şansımı denedim :) Onun yerine bana tam boy bir ürün hediye göndermişler, saolsunlar. Hediyenin iyisi kötüsü olmaz biliyorum ama yukarıda 2. resimde gördüğünüz pişik kremini naapsam bilmiyorum. Şanssızlık dediğin böyle bir şey olsa gerek :( Böyle işte... Amacım kimseyi kötülemek ya da reklamını yapmak değil ama her zaman hoşumuza giden şeyleri yazacak değiliz... Böyle durumlarda da hoşuma gitmeyen şeyleri paylaşmak istiyorum, elimden geldiğince objektif şekilde yazmaya çalıştım.

Fikirleriniz duymaktan memnun olurum, lütfen yorumlarınız paylaşın, sevgiler...

2 yorum:

  1. bende size çok sevineceğiniz bi haber vereyim pişik kreminin içinde çinko var cildi güzelleştiriyor, demet evgarda o kremle haftada bir olmak üzere maske yapıyor

    YanıtlaSil
  2. Bunu duymamistim, tesekkurler ama gene de yuzume surcegimi sanmiyorum onu :)
    İcinde cinko olan baska urunler bakmali o zaman...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli