29 Haziran 2012

SEPHORA İNDİRİMİNDEN

Sephora indirime girdi malumunuz. Ben de gitsem mi, gitmesem mi diye düşünüyordum. Gidersem kendime engel olamayıp, bütün parayı orada bırakır mıyım acaba diye düşünüyordum :) Dün kendime "fazla açılmayacağım" şeklinde telkinler vererek gittim Sephora`ya ama korktuğum gibi olmadı. Gayet mantıklı bir alışveriş yaptım, az para harcadım geldim :)

Aldıklarımı bu küçücük kağıt torbanın içine tıkıştırdılar ve torba elimi kesti resmen! Zaten ya küçücük torbaya koyarlar taşıyamazsınız ya da küçük poşetimiz kalmamış deyip kocaman bir poşet verirler...


Önce aldıklarımdan bahsedeyim daha sonra indirimde neler vardı, fiyatları nasıldı onlardan bahsedelim.


Karl Lagerfeld 5`li far paleti, göz makyaj temizleyici hediyeli rimel ve nail patch dedikleri yapıştırma ojelerden aldım.


İndirimde olmasından anlaşılacağı gibi Karl Lagerfeld Sephora koleksiyonu baya bir eski. Aklımda olan bir ürün değildi fakat dış görünüşüne vuruldum sanırım. Siyah deri kaplı şık bir görünümü var. 5`li bir far paletine göre boyutu oldukça büyük. Aynı şekilde kocaman da bir aynası var. Bu ürün hakkında hiç bir yorum okumamıştım hatta normal fiyatı ne kadardı, onu bile bilmiyorum ama indirimde 30 liraydı.


Mağazada deneme fırsatım bile olmadı ama Karl amcam yaptıysa güzel yapmıştır dedim aldım :) 


Eve gelir gelmez tek tek denedim. Cimrilik yapıp azıcık sürdüm ben, çok güzel renk veriyor ve inanılmaz yumuşak bir far. Tek sevmediğim yanı, farların şekilleri oldu.Tamam adam imzasını o şekilde koymuş, belki orjinalliği öyle ama kullanımı baya bir zorlaştırmış!

Bu koleksiyonda indirimde olan başka bir ürün yoktu sanıyorum, sadece makyaj çantaları gördüm.


Full action maskara, yanında göz makyaj temizleyici ile birlikte 20 TL Farklı bir maskara ile 30TL olan versiyonu da vardı. Şu an kullanmayacağım için ambalajını açmadım ki kurumasın. Çok çok harika bir ürün değil sanıyorum ama idare eder diye düşündüm.


Bu yapıştırma ojeleri de merak ediyordum. 5 TL`ye düşmüş.İndirimde başka rengi yoktu ben gittiğimde. İnci rengi, krem gibi bir renk. Deneyelim bakalım nasıl olacak...

Gelelim indirimde başka neler vardı: 
Genel olarak Sephora`nın makyaj ürünleri indirimde. 30-20-15-10 ve 5 lira diye sınıflanırılmış ürünler var. Tekli ya da ikili farlar, lip gloslar, rujlar, kalemler, 1-2 çeşit fondoten vardı. Ama genel olarak güzel gözükmediler benim gözüme. Fondoten 30, farlar 20, rujlar glosslar 10-15 liarydı. 5 liraya benim aldığım yapıştırmalardan ve ufak tefek bir kaç ürün daha vardı. 

Too Faced markasından sadece 1-2 ürün gördüm inidirme giren. Birisi tekli fardı (20 lira) diğerini hatırlamıyorum.

Sephora Banyo ürünlerinin hepsi %50 indirimdeydi. Duş jelleri, vücut losyonları, pillingler ve body butterlar vardı bolca. Kokuları çok güzel oluyor hepsinin. Duş jelleri 7 liraya, kremler 10 liraya filan düşüyordu.

Set halinde olan ürünler vardı benim aldığım maskara gibi, banyo setleri, oje setleri gibi setler vardı uygun fiyata. 

Benefit ürünlerinde ise hiç bir indirim yoktu malesef :) Özellikle sordum sadece cilt bakım serisinde var dediler ama cilt bakım ürünlerini satmıyormuş benim gittiğim mağaza.

İşte Sephora`dan haberler böyle :)

İndirim 8 Temmuz`a kadar devam ediyor, ayrıca 3 ürün alımına %10 indirim de diyor fakat benim alışverişimde öyle bir indirim olmadı. 

11 yorum:

  1. Ya bayılıyorum senin bu indiirm yazılarına, tek tek yazıyorsun ya, sadece ladıklarını değil, indiirmdeki diğer şeyleri de,inan gitmiş kadar oluyorum.Çok işime yarar bir şey varsa gitmek için bahaneler yaratıyorum.
    Yine çok güzel bir yazı olmuş.
    eline sağlık.
    sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) Hatırlayabildiğim herşeyi yazmaya çalışıyrm

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan! ben farın şeklini çok sevdim ama haklısın biraz kullanışsız görünüyor..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Alice, evet özellikle dar kısımları :)

    YanıtlaSil
  5. Far paletinin şekline vuruldum bende^^ güzel günlerde kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  6. Farlardan dün kullandım, kalıcılığı da çok güzelmiş. Antalya sıcağında 4-5 saat ilk sürdüğüm gibi kaldı, üstüne denize de girdim. Denizden sonra azıcık silindi sadece. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Ben çok sevdim

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan aldıklarını ...ben daha uğrayamadım ama merak ettiğim markalar arasında benefit vardı sayende aydınlandım ama :) benim gibi çoğu kişi hayal kırıklığına uğramıştır herhalde çünkü dört gözle benefit indirimi bekleniyordu...teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  8. evet aynen ben de özellikle Benefit için gitmiştim ama olmadı :( Amerikaya giden birini bulursam 1 bavul Benefit getirticem valla :)

    YanıtlaSil
  9. o güzelim far paletini sadece şekli için bile alırdım .eğer bursa da bir sephora mağzası olsaydı:) güzel günlerde kullanman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim :) Bursa gibi büyük bi şehirde olmaması ilginç. Umarım açarlar yakında.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli