18 Aralık 2012

Akneden şikayetçi olanlara yeni ürün: BIODERMA SEBIUM GLOBAL

Bioderma`nın yeni bir ürün çıkardığını duyunca cidden çok heyecanlandım. Çünkü bu ürün "Aknelerde %84 oranında azalma" vaad ediyor. 


Gördüğünüz gibi tanıtım kağıdında "Akneye sebep olan bütün biyolojik süreçler üzerinde etkili" yazıyor. Daha önce bölgesel olarak uygulayıp, sonucundan memnun kaldığım Sebium Al krem vardı fakat bu ürün çok daha etkili gibi duruyor.


Kremin yapısı gayet güzel, belli belirsiz hoş bir kokusu var, rahatça emiliyor ve en sevdiğim yanı Al gibi yakmaması. 


Kremler cildimi yaktığımda, "işe yarıyor işte" diye düşünsem de tahammül etmekte zorlanıyorum bazen, bu kremi o yüzden daha çok sevdim.


Henüz düzenli kullanmaya başlayamadım ama 1 tüp bittikten sonra daha ayrıntılı yazacağım etkilerini. Ürün diğerleri gibi 30 ml ve kullanım süresi 9 ay. Bioderma`nın bir çok ürününden çok memnunuz, o yüzden bu üründen de ümitliyim :)

7 yorum:

  1. ne olurdu bunu 1 ay önce çıkaraydılar. Geçen ay bıodermanın serumunu aldım iyi gidiyor şimdilik. Bileydim yenilik içinde olduklarını bunu beklerdim. :)
    yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bende hemen denemek istiyorum, acaba iskocuada varmidir :|

    YanıtlaSil
  3. @goca gp: yaninda bunu da kullanabilirsin bence. ben de serumunmerak ediyorum, ayrica onu da denemek istiyorum bi o, bir dlle e maske kaldi bu seriden deneedigim.

    @belle amie: nerede var midir? anlamadim, İskocya'da mi? :))

    YanıtlaSil
  4. aknelerden muzdarip biri olarak sonucu merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  5. kullanım süresi 9 ay diyorsun da şaşırdım kaldım benimki 1 ayda bitti açıkçası..çok mu sürüyorum acaba

    YanıtlaSil
  6. @adsız; kullanım süresi 9 ay dediğim, ürünün üzerinde yazan rakam. Ürün 9 ay kullanıma yetecek manasında değil, 9 ay içinde tüketin manasında. ama yine de 1 ayda bitiyorsa çok fazla sürüyorsun demek. En azından 4-5 ay gitmesi lazım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli