28 Aralık 2012

PUDRA: Clinique Superbalanced 05 Natural



Clinique Superbalanced powder makeup SPF15 / 05 Natural


Bu mineral pudrayı alalı çok uzun zaman oldu ama eskisini bitirip başlayamamıştım bir türlü. Sonunda fırsat buldum, 3 haftadır kullanmaya başladım.


Standart pudralara göre büyük bir ambalajı var, içinden böyle bir fırça çıkıyor ve kapağında gayet kullanışlı büyük bir aynası var.


Alttaki pudrayı üste çıkarıp kullanmak için kapağını çevirmek gerekiyor. Bu durum gayet elverişli, çok az çevirdiğinizde 1-2 kullanımdan sonra üst yüzeyde hiç pudra kalmıyor.


Fırçası antibakteriyel ama çok kullanışlı bir fırça değil. Pudra için şekli de uygun değil ama yanınızda taşımak için pratik. 


Yapısı oldukça hafif, çok doğal duruyor. Matlaştırmasını ve makyajı sabitlemesini beğeniyorum. Daha önce kullandığım The Body Shop pudraya kıyasla; fondötenin üzerinde ağırlık yapmıyor. Bu durum, fondöten üzerine kullanacaksanız artı bir özellik ama sadece nemlendirici üzerine kullanacaksanız, ve hafif de olsa bir kapatıcılık bekliyorsanız eksi bir özellik.

Tüm cilt tiplerine uygun ve Spf 15 koruması da var. 18 gram, oldukça uzun süre kullanılacak bir ürün. Ben Boyner`den 102 liraya almıştım ama kampanya ve indirimleri takip etmek lazım. 

Fondöten üzerinde severek kullandığım ve bitene kadar değiştirmeyeceğim bir ürün oldu. İçeriği de bu şekilde.

2 yorum:

  1. Clinique'nin ürünlerini çok seviyorum.
    Anti blemish de harikaymış gerçektenn!

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de cok seviyorum :) o fondoteni begenecek misin diye ben de merak ediyordum, sevindim begendigine

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli